a spor

Paralel yapmistir paralel.

Her şeye rağmen spor basınında tarafsızlığına güvendiğim tek yorumcu olan Erman hocaya dün akşam itibari ile güvenimi yitirdim. Hoca ve kurumu da tamamen bir holdingin çekim alanına girmiş belli ki. Kurumunu zaten sevmezdim de sadece hocayı izlerdim ama hocanın da artık izlenecek bir tarafı kalmamış. Reha denen aklı evvelin yaptığı skandal yorumu da şimdi görüyorum. Utanma arlanma kalmamış hiçbirinde. Bizim yönetim de sessiz kalmaya devam etsin aferin.

Ayrıca Kadıköy'de ekrana getirmedikleri penaltı kırmızı pozisyonundan sonra dün de penaltımızı ekrana getirmemiş it oğlu itler. Bizim verilmeyen penaltımız varmış haberimiz yok.

Şu nasıl bir rezillik yahu;

ilk mesajı okuyup geçmek gerekir.
Müthiş bir özet olmuş

Üstüne tekme tokat çıkılan adama kambura yattı diyebilecek kadar kalibresiz
Milli değerlerimize saygısızlık yapanların düzenlediği organizasyona çıkmayacağımızı bile bile, avel gibi son dakikaya kadar, futbolcuları bekliyoruz diye ekranda milleti kendilerine güldüren gerizekalı yüzsüzlerle dolu kanal

Kovun gitsin şunları her yerden yaa

Ne stada ne tesislere hiçbir yere alınmasınlar

Bu hafta da bizim lehimize başlık atmışlar

GDoWXjeXwAAHiox

İstediklerini aldılar. Yumuşatmaya çalışırlar ortamı şimdi.
Fotomaç yayın yönetmeni Zeki hep Ts ve bizi tutar. A spor'un da fb aleyhine sık sık haber yaptığını görüyorum. Geçen hafta niye bize saldırdılar onu anlamadım

Asıl sıkıntı Saran medyasında ve Trt Spor'da. Bunlar normal gidiyordu geçen haftaya kadar

Bu aşağılıkların olduğu kanalı izleme, izlettirme.

Yediğimiz golde götünü yırttılar.

Geri
Üst Alt