Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CL'den elenmek Fener için başarısızlık değil tabi şu aşamada,öyle 1-2 adam alınca iş bitmiyor ki,defansın arkasına atılan her top kaleciyle karşı karşıya.Bu turu Nani'nin Persie'nin bireysel yetenekleriyle geçtiler diyelim,diğer tur ne yapabilecekler ki?
kesinlikle izlemiyorum yorumunu beğendiğim 2 kişi vardı onlarda bize sallamaya başladı !! hiç yapıcı eleştiri yok !! bu takımın sağbeke ihtiyacı var diyeceklerine ancak melo ya poldi ye sallarken panter kesiliyorlar surat ifadeleri bile bize karşı olduklarını açıkça belli ediyor
kesinlikle izlemiyorum yorumunu beğendiğim 2 kişi vardı onlarda bize sallamaya başladı !! hiç yapıcı eleştiri yok !! bu takımın sağbeke ihtiyacı var diyeceklerine ancak melo ya poldi ye sallarken panter kesiliyorlar surat ifadeleri bile bize karşı olduklarını açıkça belli ediyor
1) Fener cok para harcadı eger CL'ye kalamazlarsa sıkıntı yasabılırler..
2) 2.ci Turda ; M.Unıted , Valencıa , Bayern Leverkusen gibi Dinamık ve güçlü takımlarla karşılaşacak.. ben özellikel Valencia'nın gelmesını isterım fenere.. Valencıa Kendı Evınde dehşet bir futbol oynuyor... Bayern bıle gelse zor yener valencıa'yı kendı evınde.. kendı evınde fenere fark bıle atar valencıa..
Cevatcım sallayanlara değil bunlara müsamaha gösteren sözde yönetimimize kızmamız lazım.Medya sana o kadar saldırırken sen hala en ufak bir yalanlama yapmazsan hiçbir şekilde savunmaya geçmezsen olacağı zaten bu.
CL'den ziyade bu sene şampiyon olmaları lazım maddi olarak dengeyi sağlayabilmeleri için.
Doğru ki yalanlama yapmıyorlar abi.
bunlar bu kadar parayı nerden buldu hala anlamadım.. kirli işler dönüyor ama bekleyip görecegız.. yakında cıkar kokusu
İş adamları sponsor adı altında para veriyor çok belli değil mi?FFP'den yırtmaları için şampiyon olmaları lazım bana göre,yoksa babalara gelecekler.
Sallayın bunlar son 4-5 senedir böyle ama onlar 1, biz 3 kere şampiyonluk gördük![]()
İş adamları sponsor adı altında para veriyor çok belli değil mi?FFP'den yırtmaları için şampiyon olmaları lazım bana göre,yoksa babalara gelecekler.
Aynen öyle.Yalanlama yapmazsan karşındakinin söylemini doğru kabul ettiğin hukuk içerisinde bile var.Bir sanık suçlamalar karşısında susarsa,kendini savunmazsa,yalanlamazsa kendisine istinat edilen suçu kabul etmiş sayılır.
Hadi bakalım hocam bırakalım kursun kadrosunu Hamza,kendi yapsın her şeyi,bakalım kim yanılacak göreceğiz.