Üye Görüşü a spor'un fb'yi şişirirken taraftarı başarısızlığa hazırlaması

Haklısın Sarper'im lâkin olan yize kulübümüze olacak bizlere olacak.Koca bir sene heba olacak bunun yanısıra bu yaptırdığı saçma sapan sözleşmelerle kulübün sırtında ki kambur dahada büyüyecek.

Maddi durum felaket,2013-2014'te olamadığımız şampiyonluk bile çok derinden yaraladı bizi,sürekli şampiyon olması lazım bu kulübün adam olabilmesi için maddi anlamda.

Bu seneyi vazgeçtik zaten biliyorsun kardeşim. :)

Valla hocam umarım yanılırız,ama şampiyon olup sürekli sıcak para girişini sağlamamız lazım.Tamam çok fütursuzca para harcadık 2013-2014'ün kışında ama bir şampiyon olamadık çöktü kulüp.Bu kadar pamuk ipliğine bağlı halimiz.ŞL katılmak yetmez,şampiyonluk parasının primlerinin de alayını alacaksın.

Haklısın Sarper'im lâkin olan yine kulübümüze olacak bizlere olacak.Koca bir sene heba olacak bunun yanısıra bu yaptırdığı saçma sapan sözleşmelerle kulübün sırtında ki kambur dahada büyüyecek.

Aydın'dan kurtulduk dıye sevinirken , Olcan , yekta , tarık , umut gıbı oyuncuların gitmesını beklerken ; Tam tersi aynı bunun gıbı jem karacan ve 32 yaşında ki bılal alındı.. üatelik sözleşmeler 3 yıllık...Sabiryle sözleşme uzatıldı 2+1 yıllık.. tam diğerlerınden kurtulduk derken yine yenı çöplerı dolduruyorlar.. buna artık tepki göstermemız lazım.. Kulubu resmen sömürüyorlar ya !

Valla hocam umarım yanılırız,ama şampiyon olup sürekli sıcak para girişini sağlamamız lazım.Tamam çok fütursuzca para harcadık 2013-2014'ün kışında ama bir şampiyon olamadık çöktü kulüp.Bu kadar pamuk ipliğine bağlı halimiz.ŞL katılmak yetmez,şampiyonluk parasının primlerinin de alayını alacaksın.

Dediğin doğru.2013-2014 yılında harcanan paralarda hatalar var.

Peki yeni yönetim bundan ders almak yerine aynı hatalara devam etmiyor mu? Dahada saçmalayarak.Maddeler halinde sunim sana,unuttuklarım varsa sende tamamla ltf.

Sabri Sarıoğlu'na yapılan gereksiz zam,
Taraftar müsade etseydi Aydın'a yapılacak yeni sözleşme ve olası zam,
Jem Karacan denen futbolu unutmuş adama yapılan piyango gibi sözleşme.

Bunlar taraftara yansıyan tarafları.Kim bilir kapalı kapılar arkasında neler yapılıyor.

Dediğin doğru.2013-2014 yılında harcanan paralarda hatalar var.

Peki yeni yönetim bundan ders almak yerine aynı hatalara devam etmiyor mu? Dahada saçmalayarak.Maddeler halinde sunim sana,unuttuklarım varsa sende tamamla ltf.

Sabri Sarıoğlu'na yapılan gereksiz zam,
Taraftar müsade etseydi Aydın'a yapılacak yeni sözleşme ve olası zam,
Jem Karacan denen futbolu unutmuş adama yapılan piyango gibi sözleşme.

Bunlar taraftara yansıyan tarafları.Kim bilir kapalı kapılar arkasında neler yapılıyor.

Hocam zaten ben bu yönetim iyi demedim aksine çok hatalı politika izliyorlar.

Kısa bir maddi analiz yapalım maaşlar konusunda,

Sabri kim de 4.800.000 TL veriyorsun,1 milyon TL versen ben gidiyorum eyvallah diyebilecek mi?Buradan +3.800.000 TL.
Bilal'e aynı şekilde 2.400.000 TL de nedir,buna da 1 milyon TL versen ben gelmem mi diyecek?Buradan da +1.400.000 TL.
Jem gibi kazmanın Galatasaray'da ne işi var bir de gittin mal gibi 50 bin Euro da imza parası versin.Buradan da +650.000 Euro
Hamza hadi şampiyon hoca zam yapacaksın ama 4 kat zam nedir,500 bin Dolar alıyorsa 1 milyon Dolar yapardın olup biterdi.Buradan da +1.000.000 Dolar

Şu anki kurlarla çevirdiğimde toplam 3.3 Milyon Euro yapıyor,az para mı bir tane as oyuncu alacaksan bu parayı harcayabilirdin ona çok rahat.Sürekli ağlıyorsun param yok maddi durum iyi değil diye,bu savurganlık niye peki,senin harcayacağın her kuruşu düşünmen gerekiyor aksine.

Fbli Hamzayla ucuruma dogru gidiyoruz. Bu sene harcamadigimiz 10-15 milyon euro yüzünden gelecek yil 40-50 milyon euro gelirden mahrum kalacagiz. Fbnin önünü de acacagiz.

Bu aspor denen 8 sınıf totomaç kadrolu skmsonik kanalı niye bu kadar ciddiye aldığınızı bir türlü anlayamadım gitti.

Aynen öyle.Yalanlama yapmazsan karşındakinin söylemini doğru kabul ettiğin hukuk içerisinde bile var.Bir sanık suçlamalar karşısında susarsa,kendini savunmazsa,yalanlamazsa kendisine istinat edilen suçu kabul etmiş sayılır.
Yanlış bilgi. Susma hakkını kullanan kişi tüm iddiaları reddetmiş sayılır

Beşiktaş ve Fener kamplarından dakika başı yayın yaparken Galatasaray kampına bir tane kameraman yollayamamışlar mı çok merak ediyorum.

İddia mesnetli delillerle veya tanıklarla temellendirilmiyorsa dediğin doğru.Öbür türlü yok böyle bir şey.
Avukatım renktaş iddialaşmayalım bence :) temel memel farketmez eğer susma hakkı kullanılırsa tüm iddialar reddedilmiş sayılır. Tanık ve somut deliller varsa sen reddetsen nolur sussan nolur savunma yapsan nolur zaten :)

CL'den elenmek Fener için başarısızlık değil tabi şu aşamada,öyle 1-2 adam alınca iş bitmiyor ki,defansın arkasına atılan her top kaleciyle karşı karşıya.Bu turu Nani'nin Persie'nin bireysel yetenekleriyle geçtiler diyelim,diğer tur ne yapabilecekler ki?

Avrupa Ligi'ni almak da kolay değil öyle,eskisi gibi değil artık hem maddi hem itibar açısından,bir Napoli,Sevilla geldi diyelim ne yapacaksın o zaman?
Eskiden bu kupada daha saglam takimlar oynardi, artik daha kolay bence uefa sampiyonlugu

Geri
Üst Alt