Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A2 Ligi Türkiye Finali | Galatasaray 2-0 K.Erciyes | 21 Mayıs | ŞAMPİYONUZ
Cevap: A2 Ligi Türkiye Finali | Galatasaray 2-0 K.Erciyes | 21 Mayıs | ŞAMPİYONUZ
Helal olsun aslanlarımıza...yazık şu boş sezonda bile şans vermediler çocuklara.Bu forumda pek yazan biri değilim.Kimse tanımaz beni ama 2-3 yıldır takip ederim buradaki yazıları.Şu aslanlara şans verselerdi bu sene en iyi şekilde temsil ederlerdi bizi.Ne m.sarp gibi boş koşarlardı mücadeleden kaçarak,nede ayhan gibi hakemle kavga ederlerdi.Biz de tarihimizin en kötü sezonunu yaşayıp boynumuz bükük dolaşmazdık.Valla helal olsun hepsine bu kadar az şansa rağmen bi şekilde duyuruyorlar adlarını.A takım şampiyon olsa bu kadar sevinmezdim.Kendi evlatlarımız bunlar umarım Fatih Hoca farklı yaklaşır.Umarım A takıma çıkanlar olur.Bizde keyifle izleriz...Hepsine sonsuz teşekkürler...
Cevap: A2 Ligi Türkiye Finali | Galatasaray 2-0 K.Erciyes | 21 Mayıs | ŞAMPİYONUZ
Berkin cok klas bir futbolcu,sol tarafi alip götürüyor,sut var,hiz var,kabiliyet var.Ben bu takimda cem sultan ile beraber özellikle berkinde isik görüyorum,E.Colak,Berkin,Cem Sultan,bu üclüyü sanirim seneye daha cok TSL de izleyecegiz.
Ama kaleci basiretsizligimiz A2 dede devam ediyor,Emirhan bana hic güven vermedi,kaleye gelen bir tane bile sut olmadigindan kendisinede fazla is düsmedi zaten.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.