Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.558
- 6.512
- 2.238
Anaa! Üzüldüm. Hayat işte. Allah rahmet eylesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. ihtimal en olasılıklı gibi, aile acıdır
Her konuda mizaha gerek yok, hele boyle bir durumda.Forumda cezanesini gece 00:00 da kaldiracagiz. Ben konusunu açacagim post atan ilk üyeler tabutu tasiyip, ön safta yer tutacaktir.
Cenaze namazini kildiriracak uyemiz ise beklenmedik surprizz birisi.. görünceee aaa siz ateist degil miydiniz diye sasiracaksiniz.
Bol bol karanfil emojisi paylasmayi eksik etmyin. Merhumu yikama görevi @Onur Bakır , @Murat Saylak ve @Metin İbrahim Kavukçu olarak biz yapacagiz.
Evet ama bu adam bizim eski topcumuz degil. Masum olduğunu da bilmiyoruz. Dünyada özellikle filistinde o kadar insan ölürken Boupendza için üzülmek bana mantiklı gelmedi.Her konuda mizaha gerek yok, hele boyle bir durumda.
Oyuncu icin uzulmelisin diyen oldu mu ? Her konuda mizah yapma dedim sadece kimse like vermez veya bundan dolayi da komik bulmaz demek istiyorum.Evet ama bu adam bizim eski topcumuz degil. Masum olduğunu da bilmiyoruz. Dünyada özellikle filistinde o kadar insan ölürken Boupendza için üzülmek bana mantiklı gelmedi.
Yine de bu konuya karsı gösterdiğin hassasiyeti ciddiye alacağım ve şaka yapmayacağım. En azindan 40 ı dolana kadar sonra yapacağım.
Her konuda yapmiyorum ustat. Harbi benim icin boyle dusundugunu bilmyordum üzüldüm.Oyuncu icin uzulmelisin diyen oldu mu ? Her konuda mizah yapma dedim sadece kimse like vermez veya bundan dolayi da komik bulmaz demek istiyorum.
Oku ve gec iste kisaca.