Aaron Boupendza Transferinde İstanbul Bilmecesi!

Bu iddia biraz saçma aslında çünkü Hatay takım olarak ezdi resmen sikecileri maçı hatırlayın bounpendza da ekstra oynadık altayi kaleye soktu anca öyle girdi top hatta Hatay'ın en iyisiydi yani pislik varsa takimda değil yönetim icindedir ama koç efendi sampiyon olmadan transfer yapamaz imkanı yok samatta 6milyon verecekler haziranda
Hangi iddia saçma yav Boupendza fener karşısında kötü oynadı mı dedim ben

O yönde tek bir yorumum bile yok şu konu içinde.

Maç günü çok bencil oynadığını yazmıştım ki öyleydi, 2ye 1 gitti Canere çalım atmaya kalktı ama atamayıp kaptırdı mesela çok net pozisyondu.

bu cöp fusbalciyi gözünüzde niye bu kadar büyüttünüz yav
sanarsin mbappe falan adam
gsyiz la biz böyle kücük topcular bize karsi oynasa ne olur oynamasa ne olur
hatayi zaten hakeme ragmen eze eze yenmemiz gerekir normal sartlar altinda

Hatay'in belediye başkanı bı zahmet spor kulübüne bulaşmasın kendisi zaten anladığım kadariyla yanar döner birisi akp den sonra chp ye geçmiş rüzgar nerden eserse oraya yanlayana güvenilmez hataysporun kendi başkanı var madem o konusmali
Esasında da MHP'li ayrıca bu konu için Lütfü Savaş'a sallayacağına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na salla.

Lütfü Savaş'ı partiye şahsen kendi aldı. İyi de etti. Adalet Bakani Sadullah Ergin'i donunda salladı. Siyaset meydanından sildi.

Yeteneklerine rağmen beyinsiz bir topçu , kime giderse gitsin boşa tantana dönüyor.

bu cöp fusbalciyi gözünüzde niye bu kadar büyüttünüz yav
sanarsin mbappe falan adam
gsyiz la biz böyle kücük topcular bize karsi oynasa ne olur oynamasa ne olur
hatayi zaten hakeme ragmen eze eze yenmemiz gerekir normal sartlar altinda

"Mbappe'yi al Hatayspor'a koy; böyle katkı verebilir mi?"

Güntekin Onay​

Bopenzada fbye peşkeş çekilirse gökhan zan ve ömere yurda dönün çağrısı yapılıp hatay nike halı saha ligine kadar yollanmalıdır

Kardesim 4 sayfa bupendza konusulmus. 8-10 Milyon masaya vurup Boupendza almak hem mallik hemde vizyonsuzluktur.

burnuma pis kokular geliyor..

gscimbom hataylılar dernegi rahatsız olduguna göre haberler dogru

Bosverin yav. Haber doğrudur yüksek ihtimal. Ali koc rezalet bir baskan ama o soyadi ona herseyde öncelik saglatir. Bupenzayi bizim macta iyi izlemek lazim.

“Fenerbahçe’den iyi bir teklif geldi”
Açıkçası oyuncumuzun Türkiye’de kalıp, Türkiye’de hizmet etmesini isteriz. Tabii ki burada kalmasını isteriz. Fenerbahçe’nin almasını isteriz. Galatasaray da alabilir. Ama futbolcumuzun aklında böyle bir şey yok. Açık söylüyorum Hatayspor’da başarılı olduktan sonra yurt dışına gitmek istediğini belirtti.
Yurtiçi ve yurtdışından 6-7 kulüp teklif getirdi. Kimisi takas önerdi, kimisi teklif. Rusya’dan bir kulüp var. Dinamo Kiev talip. Türkiye’den de Fenerbahçe açık açık oyuncuyu istiyor. Fenerbahçe iyi bir teklif yaptı.

Adamların yöneticisi bugün bunu demiş. Neyi tartışıyoruz yav :asd:

Israrla fener de fener diyor.
Adminim bu konu içindeki hatayli bi arkadaş yıllarca ali koç u savundu şimdide hatay i savunuyor

Peşkeş çekmedikleri müddetçe fener kafasını alır. Mesut ve irfan girdi daha samatta girecek. O disaradan para aktaran kerizler de sonsuza kadar para aktaracak degiller artik bir yerde bizden bu kadar diyecekler. Kerevizin sapını yemeye az kaldı.

Peşkeş çekmedikleri müddetçe fener kafasını alır. Mesut ve irfan girdi daha samatta girecek. O disaradan para aktaran kerizler de sonsuza kadar para aktaracak degiller artik bir yerde bizden bu kadar diyecekler. Kerevizin sapını yemeye az kaldı.

O is kolay yav. Bedava bile gösterir bu adamlar.

Geri
Üst Alt