Direk Kirmizi Kart!

Boupenza - Geçen sezon Portekiz 2.Ligi'nde 12 maçta gol atamayan, ondan öncesinde Fransa amatör liginde oynayan bi adam ligin içinden geçiyor resmen.

totalde 7.5m girmiş bursanın kasasına
Tam maçını izledin sen bunun nasıl görüntüsü potansiyeli bi talisca çıkarmı içinden biri kanat diyo biri 9 diyo tam mevkisi ne

top taşıma,oyun kurma gibi şeyler yapabiliyomu şutu iyi gözüküyo driblingide varmş

Bu sene gider bir yere
Yurtdışı büyük ihtimal

10m falan etmezde

bu süper ligde 4 büyükler başak falan harici takımlarda oynayıp direkt avrupaya giden kim vardı bi bakambu geliyo aklıma o ne kadara gitmişti

Trezegüe
10m

Umut Meras & Ersoy
1,3m

Ekong
3,3m

Enes Unal
4,4m

Behiç
1,1m

Bourabia
2,2m

Mehmet Zeki Çelik
2,5m

gibiler var

Bobundapenzaaa

Tam maçını izledin sen bunun nasıl görüntüsü potansiyeli bi talisca çıkarmı içinden biri kanat diyo biri 9 diyo tam mevkisi ne

top taşıma,oyun kurma gibi şeyler yapabiliyomu şutu iyi gözüküyo driblingide varmş

hatayı hiç 90dk izlemedim hep 25 30 dk izledim
diouf 9 oynuyor bu gezici forvet oluyor genelde

ben genel olarak beğendim bana daha çok kanat forvet gibi geldi. Babeli solda oynattığımız kabız günlerde bu çocuk olsa çok daha etkili olurduk muhtemelen. Onyekurunun rotasyonuna koyarım bu çoçuğu direk

as kadro: onyekuru muhammed X

rotasyon: boupendza babel kerem

Trezegüe
10m

Umut Meras & Ersoy
1,3m

Ekong
3,3m

Behiç
1,1m

Mehmet Zeki Çelik
?m

aynen trezegede vardı diğerleri düşük miktar zekide alt ligden gitti

trezegede baya iyi alabilseydik keşke hocada istiyo,yazın yoklatır onu sağ tarafa

bu nasıl bir transfer açlığı yaw,trezege dedin kadroya ekledim,bouprndzayıda bugün kadroya ekledim,bouprndza talisca gibiydi bugün dedim taliscayıda ekledim,visca zaten ekliydi

@Sami Karakoç reis şu kum saatli mesaja şu topçularıda ekle belki düşer 1-2 tanesi

10 az olur min 35 m

finalde:1m + ademi karşılığında fbnin yolunu tuttu

6 ay sonra sözleşmesinin son yılına girince bir teneke tuzsuz peynire bırakırsınız.

2-3 alırız ya ne olacaktı ki.. her yer 2-3 Luk dolu. Futbol cambazı ndismiye alalım mükemmel topçu ya hemde 3 milyon.

Geri
Üst Alt