- 18 Mayıs 2011
- 49.891
- 52.892
- 4.398
Oscar ödüllülerinde yilin transferi olarak Emre Kılınç seçtiğim için kendimden utanıyorum. Affet bizi Boupendza baba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam maçını izledin sen bunun nasıl görüntüsü potansiyeli bi talisca çıkarmı içinden biri kanat diyo biri 9 diyo tam mevkisi netotalde 7.5m girmiş bursanın kasasına
Geremi10m falan etmezde
bu süper ligde 4 büyükler başak falan harici takımlarda oynayıp direkt avrupaya giden kim vardı bi bakambu geliyo aklıma o ne kadara gitmişti
Onlar eski reyis yakın tarih için sordum bakambudan başka yok heraldeGeremi
GençlerReal Madrid
99-00
5 milyon
Antepte oynayan Marcal vardı fransaya gittiOnlar eski reyis yakın tarih için sordum bakambudan başka yok heralde
Bajic gittiOnlar eski reyis yakın tarih için sordum bakambudan başka yok heralde
10m falan etmezde
bu süper ligde 4 büyükler başak falan harici takımlarda oynayıp direkt avrupaya giden kim vardı bi bakambu geliyo aklıma o ne kadara gitmişti
Tam maçını izledin sen bunun nasıl görüntüsü potansiyeli bi talisca çıkarmı içinden biri kanat diyo biri 9 diyo tam mevkisi ne
top taşıma,oyun kurma gibi şeyler yapabiliyomu şutu iyi gözüküyo driblingide varmş
Trezegüe
10m
Umut Meras & Ersoy
1,3m
Ekong
3,3m
Behiç
1,1m
Mehmet Zeki Çelik
?m
Bajic gitti
Konya'da bir orta saha vardı o da gitti.
Antalya'dan Anderlecht'e giden çocuk var vs vs
10 m euroymuş lol
Elinizde patlar umarım.