Saha dışı çok sorunlu birisiymiş. Uzak durakım. İstanbul gibi şehirde kim bilir neler yapar.

Ciddi ciddi talip olduğumuzu düşünmüyorum Başak'a kıllık olsun diye mış gibi yaptık..

sezon sonu top 10 goller yapılırsa 3 tanesi falan bu adamın. müthiş formda devamlılığı gelirse iyi topçu da diyebiliriz. insallah pisman olmayız alamadığımıza. inanılmaz bi hucüm hattı olurdu.

Bu çocuk eğitilebilir kesinlikle. Alınması şart.

Sene sonu nah alır koç sene sonu transfer yasağı gelir bunlara sonra hemen bi algı yaparlar bizim önümüzü kesiyorlar herkes bize düşman vs taraftarı da bunu yutar ve yine baslarinda olur bu beygir

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O haysiyetsiz bir şekil kılıfına uydurur sene başı da aynı muhabbet dönüyordu maaş limitininden ceza alacaklar diye bir halt olmadı.. Gerçi bu limitlerde TFF zorlamasıyla işi kılıfa uydurdular uefadan fifadan affetmezler umarim

O haysiyetsiz bir şekil kılıfına uydurur sene başı da aynı muhabbet dönüyordu maaş limitininden ceza alacaklar diye bir halt olmadı.. Gerçi bu limitlerde TFF zorlamasıyla işi kılıfa uydurdular uefadan fifadan affetmezler umarim

Sampiyon olup clye katilirsak. Boupendza bizi secer...

Bizim istenen paraları verip riske girecek bir lüksümüz yok malesef. Adamlar 10 milyon euro diyor. Bu adama max 4-5 verebiliriz gibi. O da satış olursa ancak. O yüzden bize geleceğini düşünmüyorum.

neyi var bu adamın ben anlayamadım hala .
gereksiz transfer olur

la bizde böyle oynasa bol bol söveriz
son zamanlarda izledigim en bencil oyuncu olabilir

Iyi topcu özelikle sutlari cok iyi potansiyel var ama hatayspor fener macini boupendza’nin bencilligi yuzunden kaybetti

Herseyi tek basina yapmak istiyor yani kisaca kral olmak istiyor

Bize gelse o bencillikten eser kalmaz ama takim oyununa katilmayi dogru tercihleri yapmayi ogrenir mi bilemedim garantici sikici bi topcuya da donusebilir

3-4m bonservis 500-600k maasa bitiyorsa ve yabanci siniri boyle devam edecekse alalim

Geri
Üst Alt