15 milyon Euro su olan varsa gelsin alsın. Yoksa boş yapmasın. Tabi 6 Şubat 2021 itibariyle.

CclA.gif

Bupenza'ya şovu kes demek istiyorum.

bupenza başarılı olamayacaksa kim olacak büyük takımlarda başarılı.. iyi adam iyiyse iyidir sahada adam kendini belli ediyor.. paran varsa bugününe 5-6-7 yatırılmayacak bir oyuncu değil kesinlikle. bu akşam bizim oyuncumuz olmasını net isterdim adam sahada bir heyecan. iyi futbolcu havalara girmezse (profesyonellik zaten başka bir seviye o da varsa uçar gider)..

Başta 5-6 maçlık bir adam mı dedim ama dur durak bilmiyor.. 4-5 ancak eder diyordum da böyle giderse sene sonu sağlam bir para getirecek. Sozlesmesi bitecek bile olsa bu performansa 10 teklif alırlar en kötü K.O.Ç verir.. Fatih Hocanin eline gelirse acayip bir adama dönüşebilir çok farklı bir oyuncu kestiremiyorsun ne olacagini

Diagneyle karıştırmayin bambaşka tarzları var. Almamız gerekiyordu 5-6 verip alabilirdik zorunlu opsiyonla şimdi mümkünati yok alamayız. Muhtemelen almış olsaydık bugünkü fener maçına kafamız aşırı rahat çıkardık. Şu riskleri bir türlü doğru adamlarla ayarlayamiyoruz.

Geri
Üst Alt