Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.432
- 39.294
- 3.293
sponsor ile alabiliriz bunu
Geçti o iş büyük düşüş yapmadığı sürece 10 verirler buna o paralara da bizim cikmamiz saçma olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sponsor ile alabiliriz bunu
Yüz ifadesini tepki olarak attım , çarpıtmayalım.Hahaha valla verir bu adam. Şaşırmam![]()
Kievin 10 kağıda aldığı Belhanda'dan başka adam var mı da buna 10 verecek?Kiev'in transfer dönemi kapanana kadar alabileceği söyleniyor. İzlendiği için bu kadar bencil oynuyor olabilir.
Baktım gerçekten yokmuş. Hataylılar bizi yiyor olabilirKievin 10 kağıda aldığı Belhanda'dan başka adam var mı da buna 10 verecek?
İlginç.
Vardır illaki de son dönemde pek para harcamıyorlar.Baktım gerçekten yokmuş. Hataylılar bizi yiyor olabilir
Vardır illaki de son dönemde pek para harcamıyorlar.
Kırım krizinden sonra para harcamamışlar. En fazla 6,5 var. O da 2-3 oyuncu. Krasnodar falanda diyorlardı belki onlar verirVardır illaki de son dönemde pek para harcamıyorlar.
Evet Rus kulüpleri verebilir.Kırım krizinden sonra para harcamamışlar. En fazla 6,5 var. O da 2-3 oyuncu. Krasnodar falanda diyorlardı belki onlar verir
1 senesi kalmis sozlesmesi 15 mi verecekler yari donem iyi oldu diyeDiagneyle karıştırmayin bambaşka tarzları var. Almamız gerekiyordu 5-6 verip alabilirdik zorunlu opsiyonla şimdi mümkünati yok alamayız. Muhtemelen almış olsaydık bugünkü fener maçına kafamız aşırı rahat çıkardık. Şu riskleri bir türlü doğru adamlarla ayarlayamiyoruz.
KesinlikleSözleşme bitişi fırsata çevrilmelidir.
Dar alanda bu kadar etkili bir herifin buyuk takimda basarili olmasi lazim yaw. Kaygilarim var ama denemeye deger bir risk olarak goruyorum. Sene sonu yollarimiz bulusur ins