5m verip alsaydık kimsenin içine sinmezdi
Bizde kesin bir açık verirdi
Takımlar bize bir başka savunma yapıyor malum. Bulduğu fırsatları bulamayabilirdi.

5m verip alsaydık kimsenin içine sinmezdi
Bizde kesin bir açık verirdi
Takımlar bize bir başka savunma yapıyor malum. Bulduğu fırsatları bulamayabilirdi.
Hatay ofansif oynuyor öyle kapanan bir takım değil.

Bu herifin alameti de palet gibi sol ayağı, her türlü skor üretir ya da üretmeye yardım eder ama oyun içinde çok zarar verir, bek falan kovalatamazsın buna.

Buyuk takimda belki kosmaya da baslar.
Bir de Allah icin Cagne'ye benzetip durmayin. Kucuk takim - Buyuk takim transferi benzer ama oyun stilleri farkli. Suanki takimda net isterdim. Tabi 10 milyona filan degil ama 5 + 2 bonus gibi isterdim.

Bu arada kac gol atardi bilemeyiz ama sayisiz pozisyona girerdi.

Hatay ofansif oynuyor öyle kapanan bir takım değil.

Bu herifin alameti de palet gibi sol ayağı, her türlü skor üretir ya da üretmeye yardım eder ama oyun içinde çok zarar verir, bek falan kovalatamazsın buna.

Sonra bunun aklı başına gelene kadar hoca bunu oynatmaz veya gole ihtiyacımız olduğunda sonradan sokar bu da 1-2 tane gol atar, akabinde vay efendim hoca futboldan anlamıyor vs vs.

Bayağı iyi herif. Fener'in 10 kişi savunmasına karşı tamamı tek başına girdiği pozisyonlardan sonra saygımı kazandı. Onları düzenli atanı Dortmund'da oynuyor zaten, zorlamanın mantığı yok.

Sene sonu 3.5-4'e gelirse memnun olurum, bu özelliklerle bundan iyisini ve ucuzunu Avrupa'dan kumar oynayıp da getiremezsin zaten.

Sizin maclar hala eski stadyumda mi oynaniyor?

Evet. Doğruluğu nedir bilmiyorum ama sözde yeni stada geçince TFF ye mi bakanlığa mı her mac Hatayspor'un para ödemesi gerekiyormuş. Seyirci yok zaten deyip geçmiyorlarmiş. Doğruluk payı var mı acaba bilmiyorum.

Sonra bunun aklı başına gelene kadar hoca bunu oynatmaz veya gole ihtiyacımız olduğunda sonradan sokar bu da 1-2 tane gol atar, akabinde vay efendim hoca futboldan anlamıyor vs vs.
Hoca tutar bunu ya, sever böyle adamları.

3-4e gelse okeyim zaten ben.

4-5 milyon harcama sansimiz olursa, o paralyla bir yaratici sag acik alsak daha mantikli degil mi?

5 liramız varsa böyle oyuncu buluruz sıkıntı yok. Şu anda acil forvet ihtiyacımız yok. aramak için uzun zaman var fırsatı gelince verip alacaksın.

Geri
Üst Alt