Ben sebepleriyle açıkladım her şeyi bu mu senin saygı anlayışın? Farklı görüşün varsa altını doldurup tartışırsın en az 10 m euro eder deyip altını dolduramadığın kahve yorumları yapıp hadi oradan diye ahkam kesince sonra da dünya futbolundan bihabersin deyince ben kötü oluyorum. Bir oyuncunun ederi ile fiyatı arasındaki farkın ne olduğunu bilmiyorsun daha.

Neyse.
Abi bizde aynılarını yapıyo olsa 15 isterdi ama taraftar. O tarafı da var işin

Hatay başkanı pek bir yüksekten uçuyor
Yavaş uç Tazearslan efendi

1 sene daha Hatay’da kalsın sözleşmesi bitince 5 milyon imza parası ile istediği kulübe gitsin. Ne gerek var Hataya o kadar para kazandırmaya.

1 sene daha Hatay’da kalsın sözleşmesi bitince 5 milyon imza parası ile istediği kulübe gitsin. Ne gerek var Hataya o kadar para kazandırmaya.

Nasıl bir mantık bu. Hatay olmasaydı Boupendza nin adı duyulmayacaktı. Şimdi Avrupa'da adı duyulmaya başlandı.

Bizim Galatasaray'a para kazandırınca futbolcu güzel oluyor da lige yeni gelmis ve büyüklere kafa tutmuş ve ligde büyüklerden hemen sonraki sırada bulunan Hatayspor kazanmasın!

Nasıl bir mantık bu. Hatay olmasaydı Boupendza nin adı duyulmayacaktı. Şimdi Avrupa'da adı duyulmaya başlandı.

Bizim Galatasaray'a para kazandırınca futbolcu güzel oluyor da lige yeni gelmis ve büyüklere kafa tutmuş ve ligde büyüklerden hemen sonraki sırada bulunan Hatayspor kazanmasın!
Ne alaka? Hatay kim ki 10 milyona topçu satıyor? Hatay'ın maksimum ederi 5 milyon euro.

Yöneticilerin açıklamalarından dolayı öyle söylüyorum. 1 senesi kalmış adama Türkiye’den kimse alamaz artık fiyatı 10 milyondan da fazla gibi açıklamalar komik.
Ne verecekler son yılındaki adama 20 milyon euro mu? O paraları kimse vermez. Ben oyuncunun yerinde olsam madem beni satmıyorsunuz seneye bedavaya giderim derdim :)

Ahahahaha.. Hatay Başkanının da ağır mal olduğunu öğrenmiş olduk.
Seneye 3 Milyon Euro ya Fener'e kitler, İstanbul'a kadar da sırtında taşır.
Artık 10 milyon Euro bile değilmiş :ROFLMAO: :ROFLMAO: Geri zekalı!!

Bu adam her topu ayağına isteyen bir adam alıyosan bütün sistemi üzerine kurman lazım.Yetenekli mi yetenekli de mental yönden sıkıntılı bir arkadaşa benziyo ya uçurur ya batırır ortası olmaz bu adamın

Geri
Üst Alt