Fener sezon sonu için şimdiden plan yapıyor ha. Şampiyon olamayınca mali moç başkan olarak kalabilecek mi ki şimdiden transfer yapıyor?

Fatih Hocam yeterince sevememiş biraz daha sevsin öyleyse :D

bunlar ayarlamış her şeyi.

emin olun son gün bize vermemelerinin başlıca sebebi de bunların ali koç yalakalığı.

erol bilecik de işin içindedir.

hatayspor dünden itibaren rizespor, başakşehir, kasımpaşa gibilerinden farkı olmayan şerefsiz bir camiadır.

Bize süper ligde iyi oyuncu yedirmiyorlar malum düzenden dolayi. Ondan belese cikacak dorukhani da salihi de alacaksin

emin olun son gün bize vermemelerinin başlıca sebebi de bunların ali koç yalakalığı.

hatayspor dünden itibaren rizespor, başakşehir, kasımpaşa gibilerinden farkı olmayan şerefsiz bir camiadır.
Boupendza krasnodarla anlasamadi haberi kolpa oglu kolpa o zaman
🤬

Bu işi zaten Erol Bilecik bitirmiştir. Tabi iddialar gerçekse.

Ama ben hala Boupendza'nın senenin transfer kavgası olduğunu, menajerlerin kasıtlı haber yaptığını düşünüyorum.

Fener satmadan alamıyor ama çözseler bile büyük batacaklar böyle giderse

Bu işi zaten Erol Bilecik bitirmiştir. Tabi iddialar gerçekse.

Ama ben hala Boupendza'nın senenin transfer kavgası olduğunu, menajerlerin kasıtlı haber yaptığını düşünüyorum.

Dün bu iddialara inanmayin. Iddialar yuzunden kulubu yipratmayin cocuk musunuz falan diyordun? Bugun bu iş bitmiş diyorsun, yarin fenere hayirli olsun biz paramiza bakariz falan dersin

Dün bu iddialara inanmayin. Iddialar yuzunden kulubu yipratmayin cocuk musunuz falan diyordun? Bugun bu iş bitmiş diyorsun, yarin fenere hayirli olsun biz paramiza bakariz falan dersin

Sami yazdıklarımı yanlış okuyup yazıyorsun. Bitmiştir demiyorum bitirmiştir. Yani transfer gerçekleştiyse Erol Bilecik halletmiştir. Ali Koç'un façası yetmez demek istedim.

Sonrasında da zaten ekledim "Ama ben hala Boupendza'nın senenin transfer kavgası olduğunu, menajerlerin kasıtlı haber yaptığını düşünüyorum."

Bilal mısın oğlum sen?

Galatasarayin aleyhine hareketlerde bulunan butun takimlar kume duser ordan da bal ligine kadar giderler umarim

Sami yazdıklarımı yanlış okuyup yazıyorsun. Bitmiştir demiyorum bitirmiştir. Yani transfer gerçekleştiyse Erol Bilecik halletmiştir. Ali Koç'un façası yetmez demek istedim.

Sonrasında da zaten ekledim "Ama ben hala Boupendza'nın senenin transfer kavgası olduğunu, menajerlerin kasıtlı haber yaptığını düşünüyorum."

Bilal mısın oğlum sen?
Dunle bugun ki soylemlerin hakkinda 180 derece farkli. Bugun bu iddialarin dogru olabilecegini konusuyorsun. Dun bu iddialar yuzunden milleti azarliyordun. Şasirdim sadece!

Bilal mısın oğlum sen?
Çocuk esprisine yazmış, niye böyle sert çıktın

Hataydan ve hatay yoneticlerinden bagimsiz konusuyorum. Malum herifin altina domalan gs aleyhine kulis yapan baskanlarin yoneticilerin allah bin belasini versin

Dunle bugun ki soylemlerin hakkinda 180 derece fark. Bugun bu iddialarin dogru olabilecegini konusuyorsun. Dun bu iddialar yuzunden milleti azarliyordun.

İddialar doğruysa dedim. Diyeceğim bu kadar. Adın Sami Karakoç olduğu için ısrarla cevap veriyorum. Öpüldün.

Fener sene sonu Boupendza transferinden vazgecerse(!) şasirmam. Sirf bizim maca ciksin diye rusya isi iptal olmus olabilir :)

Her sene ortaya bir transfer rekabeti konulup şişirilir. Burada bedelinin çok üstünde biriken yüksek meblağ, aracı menajerler veya x kişiler tarafından afiyetle paylaşılır. O yüzden her transfer dönemi öncesi bu tip haberler sürekli servis edilecektir.

Son düzenleme:

Aynen Katılıyorum. Ama bize vermemeleri bence hayırlı oldu. Keşke FB 10+ M para bassa alsa sezon sonu. Makakula vol 2 diyorum ben kendisi için.

Geri
Üst Alt