Ben yazdım olm bunları, piyasada haber bile yoktu o sırada.

Transferin son günü niye bize vermediler sanıyorsunuz, bu şerefsizler 6 m euroyu yan yana gördülerde mi reddediyorlar.

Bunları bir daha Florya'nın etrafından bile geçiren olursa lanet olsun.

Ben yazdım olm bunları, piyasada haber bile yoktu o sırada.

Transferin son günü niye bize vermediler sanıyorsunuz, bu şerefsizler 6 m euroyu yan yana gördülerde mi reddediyorlar.

Bunları bir daha Florya'nın etrafından bile geçiren olursa lanet olsun.

krasnodar transferinin de galatasaray'a hülle için olacağının kanıtı mıdır bu durum?

krasnodar transferinin de galatasaray'a hülle için olacağının kanıtı mıdır bu durum?
Valla olabilir, elemanın gideceğine kesin gözüyle bakıp sattık diye her yere konuştular sonra öğrendik ki ne olduysa eleman reddetmiş.

Hatayspor'u seviyormuş, gitmek istemiyormuşmuş :))

transfermarkt değeri 7 milyon € olmuş.

Screenshot_20210316-214845.jpg

Galatasaray ismi kullanılarak Fenerbahçeye 9 m euro'ya satılacak . Bence max 1m euro eder bunun gibisi Portekiz 2.liginde çok var. Malik Abubakari diye bir çocuk var 20 yaşında müthiş golcü keşke biz alsak.

Tmarkt bizim topçulara gelince tek sezonluk performanslarla artırma yapmıyoruz diye savunma yapıyodu

bopenzayı daha sezon bitmemiş o kadar artırmışlar

emenike gibi patlar inş

Ali Koç önce şampiyon olsun, sonra yeniden başkan olsun ondan sonra Boupendza'yı alsın. Daha çok sular akar bu yoldan.

Ali K.ç başkan olarak kalacak mı ki gelecek senenin planlamasını yapıyor?

Hadi devam etti diyelim. 3 sene boyunca yeterince rezil rüsva oldu zaten bir 3 yıl daha bu rezilliğin devam etmesini nasıl göze alacak çok merak ediyorum. Bir insan kendini rezil etmeye neden bu kadar meraklı olur anlamak çok zor...

Tmarkt bizim topçulara gelince tek sezonluk performanslarla artırma yapmıyoruz diye savunma yapıyodu

bopenzayı daha sezon bitmemiş o kadar artırmışlar

emenike gibi patlar inş
Fenerbahçeli zaten Türkiye tarafına bakan, twitterdan bizim taraftar ile atışıyordu, Vedat'ın değerinin yüksek olmasını savunuyordu.

Geri
Üst Alt