Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Forum yonetiminin bir zamanlar kendi transfermarkt vari düşüncesi vardi. Acaba o projede son durum nedir? Fizibilitesi nedir? @Danyal Artemis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forum yonetiminin bir zamanlar kendi transfermarkt vari düşüncesi vardi. Acaba o projede son durum nedir? Fizibilitesi nedir? @Danyal Artemis
ileride oyuncumuz olacak kişi hk düzgün konusalım plsBu şerefsizin konusu niye uplandı yine
Bu herifi fenere sattılar bile yavileride oyuncumuz olacak kişi hk düzgün konusalım pls
tmarket verilerine katılıyorum. keske alabilseydik. adamın gollere baktıgında normal golü yok gibi bir şey. hepsi jeneriklik sahada kaybolup gol atan tip oyuncu da değil. baya baya topla oynayıp yapabiliyor bunları. diagne ye 13m verdikten sonra bu adam 7 veya 10 etmez mi yani. baya baya eder. muhammed iyi transfer falcao nun yaş düşünülürse bunu da katmalıydık ekibimize. zarar etmeyeceğin oyuncuydu. hayırlısı bakalım. işler biraz ters gidince elden cıkarmayı düşünebilirler kovalamak, arayı sıcak tutmak lazım.
ileride oyuncumuz olacak kişi hk düzgün konusalım pls
düzgün yönetilirse batan çıkan bişey yok. cl gitmek marifet değil orda her sene gruptan cıkacak potansiyele gelebilsek kasaya ciddi paralar da girecek ligi de suan min 10 12 puan önde götürür olurduk. kısası lige göre aldıkları ona göre yapılan(anama)dıkları için tüm bu kaos ortamı. mevcut yönetim gitti diagneye 13 verdi, aynı yönetim gitti muhammed i aldı. hataları malesef bu. ha bida düşerler mi o hataya düşmezler. vedatta da düşmediler, irfanda da. dolaylı yoldan iyi mi ettiler kötü mü tartısılır. dünyanın parasına okuttular sonucta vedatı. bu kurdukları menajer ağından dolayı oldu belki ama oldu. bunları becerdiğimiz taktirde 10 da veririz 20 de. kurdan dolayı ciddi zararda olabilir kulüpler lakin avrupada kazancı da euro belirliyor. hedefi yanlıs tutuyoruz. fb ile 13 sezondur avrupaya gidemiyor diye tassak gececeğimize biz gittik de ne yapabildik diyebildiğimiz zaman olacak bu kulüp.hala diagne 13 ederse .... bu x eder lafları.
ülke futbolu niye batıyor belli yav.
mohamed 4 m euro ederse üzerinden yapın hesaplarınızı.
vala mor işi fb nin içinden bilgiydi.fenere hayırlı olsun diyelim bundan sonra.
emre mor fener dedin bize geldi.
irfanı bize dedin fenere gitti.
fb ye attığı golü üst düzey ligler dahi kolay kolay göremeyeceğin bir goldü. yeteneği tartısılmaz. karakterini bilemem ama. götü tavan yapıp 2 gün sonra ben yıldız topcuyum krizlerine girer çalışmayı bırakırsa bombok bir şey olur cıkar.Çok istemiştim bende bayada yazdım burda ama o vakit forumda bir rüzgarı olmadı. Anadolu çöpüdür dedi ulemalarımız. Öyle değil adamın golleri, topa vuruşu top class dedim ama nafile. Artık Boupendza`yı alamayız, almamalıyızda. Çift haneli rakam verebilecek bir bütçemiz yok bizim.
Bu adam biraz oyuna katılmaya adapte edilirse eğer, şu bitiricilikle, şu vuruş becerisiyle her ligde her takımda oynar ve fark yaratır. Ben bitirişte böyle topa vuran adam görmedim.
fb hala transfer yapmak basarıyı sağlayacak sanıyorsa alsınlar bunu da alsınlar. 8. forvet olarak kadroya dahil olur. böyle sacma yapılanan takım yoktur.
ne diyondüzgün yönetilirse batan çıkan bişey yok. cl gitmek marifet değil orda her sene gruptan cıkacak potansiyele gelebilsek kasaya ciddi paralar da girecek ligi de suan min 10 12 puan önde götürür olurduk. kısası lige göre aldıkları ona göre yapılan(anama)dıkları için tüm bu kaos ortamı. mevcut yönetim gitti diagneye 13 verdi, aynı yönetim gitti muhammed i aldı. hataları malesef bu. ha bida düşerler mi o hataya düşmezler. vedatta da düşmediler, irfanda da. dolaylı yoldan iyi mi ettiler kötü mü tartısılır. dünyanın parasına okuttular sonucta vedatı. bu kurdukları menajer ağından dolayı oldu belki ama oldu. bunları becerdiğimiz taktirde 10 da veririz 20 de. kurdan dolayı ciddi zararda olabilir kulüpler lakin avrupada kazancı da euro belirliyor. hedefi yanlıs tutuyoruz. fb ile 13 sezondur avrupaya gidemiyor diye tassak gececeğimize biz gittik de ne yapabildik diyebildiğimiz zaman olacak bu kulüp.
seyir zevki düşük ne oynadığını bilmeyen potansiyeli yüksek ama %20 sini veremeyen oyuncu grbunu yükseklere nası çekebiliriz onun derdine düşmemiz lazım. o zaman taraftar da maddi desteğini top noktaya cıkaracak o zaman gercek paralar kazanmaya baslayacağız. makas acıldı falan konularına inanmıyorum. iyi bir takım 300m luk takımı da doğru oyunla yenebilir. bırak ynemeyi mücadele edemiyoruz avrupadaki en alt klasman takımla bile. mesele takım olamamakta.
emeğime bir laykı cok görüp bunu mu yazdın simdine diyon
lazio vedatı 15m'a satılık listesine koymuş ben başkanın yerinde olsam 3.5m euro teklif ederim , ederi bu çünkü..hala diagne 13 ederse .... bu x eder lafları.
ülke futbolu niye batıyor belli yav.
mohamed 4 m euro ederse üzerinden yapın hesaplarınızı.