Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.988
- 5.009
- 2.273
Boupenzayi aldilar haberi yapin demistir kaliteli onun cocugu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok rengim fenerden gsye transfer çalımı haberleri bunlar. Fener almıştır bunu.Tanıdığımiz terim eğer kalırsa yeni sezonda hatayı sömürecek. @Murat Kara
Bunun ozelinde soylemiyorum rengim yaw. Diger zencolari hesaba kattim. Bunu ztn aliço kapmistir.Yok rengim fenerden gsye transfer çalımı haberleri bunlar. Fener almıştır bunu.
O zaman ins terim kalmaz diyelimBunun ozelinde soylemiyorum rengim yaw. Diger zencolari hesaba kattim. Bunu ztn aliço kapmistir.
fenerin türkiyeden aldigi milyonluk adamlardan hangisi faydali olmus?Insallah yalandir ve FB‘ye gider!
Son maclar yine kötü![]()
hatayspor fenerin arka bahcesi olmus !Ne bos islerle uğrasiyor bu camia.. Bu fb'nin sahip oldugu gs kompleksi sosyolojik bir vaka. Butun enerjilerini resmen gs kompleksiyle mucadeleye ayiriyorlar. Yine bir "calim" geliyor desenize.
Şöyle bir konu açmıştım istersen oku.hani satmışlardı bunu @Tahir Mahir Koç
fenerin türkiyeden aldigi milyonluk adamlardan hangisi faydali olmus?
hatayspor fenerin arka bahcesi olmus !
çok uzun 2 cümle ile özet alayımŞöyle bir konu açmıştım istersen oku.
Beş Para Etmez Spor Medyasının Ocak 2021 Transfer Dönemi Rezilliği
İki senedir böyle bir çalışma yapmayı düşünüyordum. Ama hiçbir zaman fırsatım olmadı. Ama açıkçası iki gündür dönen birbirinden farklı Boupendza haberleri ve her haber sonrası başka duygulara kapılan arkadaşları görünce tüm öğleden sonramı bu işe ayırdım. Bu başlıkta yaz dönemi transfer...www.gscimbom.com
çok uzun 2 cümle ile özet alayım