AB Bakanı Bozkır: "Bayrağı sarı-kırmızı diye İspanya görevini kabul etmedim!"

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Haberin orijinali burada:

Bakan Bozkır'ın sarı-lacivert sevgisi - Anadolu Ajansı

AB Bakanlığı
‏@AB_Bakanligi
Sn Bakanımız @Volkan_Bozkir ın sarı lacivert sevgisi @anadoluajansi Bakan Bozkır'ın sarı-lacivert sevgisi - Anadolu Ajansı

Şaka asparagas değil gerçek...

Bw_yHnJCMAEs-Fe.jpg

Sn. Bakan CB çağırınca da gitmesin o zaman:Tabi sıkıyorsa...

1024px-Emblem_of_the_President_of_Turkey.svg.png

Şaka gibi ülke

Ayrıca AB pasaportlu futbolcular için bu kişinin onaylaması gerekiyor

Welcome to Turkey.

ben size hep söylüyorum bu fenerliler hep özenle şeçilmiş insanlar diye :D

Ne kadar salakça ya. Bir de sen bakan olacaksın hem de tarafsız. Bayrağın rengi sarı-lacivert mi olması lazım senin kabul etmen için ? Allah'ım ne günlere kaldık ..

Parası az gelmiştir ona yada dolandıramamıştır ondan bırakıyordur sağa sola şirin gözüksün diye kulp bulmuş işte.

Boyle birsey olamaz, beyni nerdeymis bunu soylerken? :hmmm:

Su ülkeye bak, burda bir Almana anlatsam gülme krizi gecirip hastanelik olur.
Mantigina tüküreyim senin.

Asıl vahim olan bu açıklamanın resmi bir kanalda yani AB Bakanlığı resmi twitter hesabından böbürlenerek yayınlanması.
Yani kıvırma yalandır asparagastır olayı yok. Adamlar artık o kadar aleni yapıyorlar ki.
Yarın çıkıp birileri !!! " Ya ben Galatasaray ligde oynasın istemiyom. Atın 2.lige" derse şaşırmam. Keyfi. Sebepsiz.
Hatta daha da ileri gidip aynı kişi : " Ya ben böyle Fenerin her sene uğraşıp durmasına da gönlüm el vermiyor. Her sene Fener şampiyondur bundan sonra. Geri kalanlar 2.liğe layık olsun. Ha içlerinde Galatasaray varsa iptal edin. Yollamayın bir yere . Kupa falan da vermeyin." der. Şaka değil. Bekleyin böyle şeyleri.

Forumdaki akp yalakalarından açıklama bekliyorum.
Onlar bu tarz durumlarda ölü taklidi yaparlar renkdaş boşuna açıklama bekleme :D Sadece seçimlerden önce kısa süreliğine ortaya çıkar "Başka lider mi var sanki" veya "Duble yollarımız var" minvalindeki tezlerle vicdanlarını rahatlatmaya çalışırlar ama yine de yalakalığa devam ederler :oleyo:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu zihniyetteki insanlar nasıl ülke idareciliği yapsın. Üstüne üstelik böyle birleyi düşünen kişi AB Bakanı. Böyle bir şeyin bir Avrupa ülkesinde yaşanacağılına imkan yok. Hakikaten ülke olarak ne uzarız ne de kısalırız.

GT-I9300 Tapatalk

İsmi volkan olanların genelde iq'su biraz düşük oluyor. (Hepsi demiyorum)

Bu insan müsvettesini Ukranya'ya büyükelçi yapin. Sari Lacivert rengi. Rus bombalari altinda otursun dursun. Devletin durumu vahim.

Geri
Üst Alt