abd'de eşcinsel evliliğin yasal olması

Bence eşcinsellik sapkın bir eğilimdir. Zira doğa gereği her canlı üreme hissiyatı taşır. Canlıların yegane görevi bildikleri bilgili bir alt nesile aktarmaktır.

Eşcinsel ilişkilerle üreme yapılamaz. Düz mantık hayat kurtarır.

bir olayın doğru ya da yanlısı hangi ideoloji üzerinden baktımıza bağlı kişinin inancında böyle bir şeyi yasaklayan bir şey yoksa yanlıs diyemeyiz tam tersi mesela müslüman bir insanın böyle bir şeyi dogru olarak kabul etmesi de mümkün değil

bir olayın doğru ya da yanlısı hangi ideoloji üzerinden baktımıza bağlı kişinin inancında böyle bir şeyi yasaklayan bir şey yoksa yanlıs diyemeyiz tam tersi mesela müslüman bir insanın böyle bir şeyi dogru olarak kabul etmesi de mümkün değil

İnanç değil arkadaşım tamamen evrensel , yaratılış amacına bağlı bir olgu bu.

Eşcinsellik yasal omus

Moderatör tarafında düzenlendi:
SON DAKIKA: Bekir Irtegun futbol hayatını abd'de devam ettirecek

Adettendir.

Hani Lût da kavmine şöyle demişti: "Sizden önce âlemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasız çirkinliği mi yapıyorsunuz? Gerçekten siz, kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz. (A'raf,80)

Kesin beyaz erkekler gaydir.. zencilere bakip kendilerini yetersiz saniyorlar.

Aci bir durum.dusunun ortamda 4 kiz var ve 4 zencinin (kobe,obama,lebron , o neal) ortaminda olsak cogumuz bu nasil sans der gay gibi davranirdik

Kesin beyaz erkekler gaydir.. zencilere bakip kendilerini yetersiz saniyorlar.

Aci bir durum.dusunun ortamda 4 kiz var ve 4 zencinin (kobe,obama,lebron , o neal) ortaminda olsak cogumuz bu nasil sans der gay gibi davranirdik

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sevgiden korkmayin gençler.

Nedenini sorgulamaniz gereken fazlasi ile nefret ve öfke varken, bunlar neden benim sevdigim gibi sevmiyor diyerek guzel seyleri kurcalamayin.

Zaten 3 damla sevgi kalmis dunyada onu da uygun ve olmayan diye bolmeyin.

Abd dediğimiz ülkede geçen günlerde metroda düzgün oturmadığı, gereksiz yer işgal ettiği gereçekçesi ile şikayet edilen 2 kişi göz altına alınıp tutuklandı.Bu uygulamayı ülkemizde yapalım desek memleketin %90'nını içeri tıkmamız gerekir.Eş cinsellik doğaldır yada değildirden ziyade zihniyeti tartışmamız gerekiyor.Bırakın doğal olup olmadığına bilim insanları karar versin.Önemli olan farklı tercihleri olan insanlara toplumun müsamaha gösterebilmesi ve bunu sindirebilmesidir.Bizde hala fiziksel engelliler için bile bir farkındalık yaratılamıyor iken bizim abd de eşcinselliği tartışıyor olmamız biraz bilim kurgu.

ayri konu mu

bu konunun insanlar arasinda tartisilma sebebi esaret altindaki zihniyetlerden baska ne ola ki?

bu mevzunun 'ureme' ile ne alakasi var ki? fekat escinsellige karsi tutuma dayanak olarak 'ureme' argumanini one surmekte isen, ilgili bir video onermek isterim

https://www.youtube.com/watch?v=A8x73UW8Hjk

bu adada yapay rahim kullanildigini not dusmeyi unutmusuz

abc98d060e05f1e6f22a03de91a8-will-artificial-wombs-resolve-the-abortion-controversy.jpg

ispatliyorum iste? - escinsellik doganin bir niteligidir, canlilarda faktorlere dayali tureyebilen -heteroseksuellik gibi- bir egilimdir, zira gozlem veren bu

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior

subjektif fikir gibi mi gorunuyor bu, yoksa ortaya konan gozlem mi?

'kisi' gecerli bir tanim olmadigi icin 'kisinin objektifligi' anlamsiz bir ifade. objektiflik veriye dairdir, kisi objektif olmayi secer ya da secmez, ama veriye dairdir. yani 'kisinin objektifliginin ispati' diye bir sey zaten soz konusu degil, sadece kisi tarafindan ortaya konan ya objektiftir ya da degildir. yukarida ortaya koydugum da gozlem, yani yargida bulunmuyorum, bu budur diyorum, dayanagi da gozlem. mesela 'yer cekimi' gozlem, subjektif fikir/inanc degil, senin yer cekimini nasil yorumlayacagin subjektif olan. paralel sekilde canlilardaki escinsellik gozlem, fikir degil. escinsellige yaptigin yargi subjektif egilimindir. nitekim boyle bir yargida bulunmak icin dayanak olarak kendi zihniyetini/egonu alirsin, baska bir dayanak var mi? yok. ki bu dahi gozlem.

sato da ne demis bir onceki postta;

dusunce dedigin zaman ya 'kurgu' diyorsun, ya 'analiz' diyorsun, o halde hangi dusunce? ikisi farkli seyler, sonucta insan kendi dusuncelerini de analiz edebilir, 'akil' dedigin faktor mevcut ise.

kurgu; 5 duyu algisindan tureyen, bireyin kosullarina dayali olusmus egilimlerince nicelenen mental yapilandirmadir, subjektifligin dayangi burasi. analiz; 5 duyunun algiladigi fenomenal bilginin tecrubeye dayali mantik suzgecinden gecirilmesi, siniflandirilmasi, ve bilissel bilim ogeleri haline getirilmesidir, objektifligin dayanagi da burasi.

hayri cundu alıp amerıkaya taşınmanızı öneririm.ruh ikizi olduğunuzu düşünüyorum :D

Son düzenleme:
eşcinsellere yani i*nelere bu izni vermekle medeniliğin alakası yoktur. bu modernlik çağdaşlık aydınlık değildir.
ahlakın yozlaşmasıdır toplumun çürümesidir. ki çok şükür henüz o pisliğe batacak kadar kokuşmadık .
i*neler evlenip g*tlerini paylaşmak istiyorlarsa gitsinler buna izin veren ülkelere.
Allah'ın lanetlediği bir şey ülkemizde olmasın .

eşcinsellere yani i*nelere bu izni vermekle medeniliğin alakası yoktur. bu modernlik çağdaşlık aydınlık değildir.
ahlakın yozlaşmasıdır toplumun çürümesidir. ki çok şükür henüz o pisliğe batacak kadar kokuşmadık .
i*neler evlenip g*tlerini paylaşmak istiyorlarsa gitsinler buna izin veren ülkelere.
Allah'ın lanetlediği bir şey ülkemizde olmasın .

gayler yiyecek seni şimdi :D

gayler yiyecek seni şimdi :D

insan doğasına aykırı her ilişki sapıklıktır. adam i*neliği normal bir cinsel istek gibi buluyor öyle karşılanmasını saygı duyulmasını istiyor. yav senin ruhun bozulmuş cevherin kömüre dönmüş.
damacanaya ineğe köpeğe eşeğe bile yanaşan sapıklar var adam ondan zevk alıyor . iyi o zaman hayvanla da evlilik serbest olsun ..
haksız mıyım ?

Ben islama bakarim arkadas
Islamda escinsellik haram mi haram
Allah lanetlemis mi lanetlemis
Katledilmeleri vacip mi vacip
Sapiklik ....

Gaylerin kimseye zarari yok. Ben daha cok muslumanlardan korkuyorum.

Geri
Üst Alt