Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Şu Lincoln'ü göndersek..

Nonda'yı da..

Carrusca zaten düşünülmüyor..

Beyler,Keita şimdi sağ açıkmı oynayacak,forvet mi?

Bana sanki sağ açık gibi geldi de..

Süper transfer teşekkürler Haldun Üstünel. Şu fenere bi koysa Keita ne güzel olur be :D

Sporx'den...

Fildişi Sahilli futbolcunun adı daha önce Manchester United, Inter, AC Milan ve Liverpool gibi Avrupa'nın dev ekipleriyle geçmişti. Keita'nın futbol açısından en büyük özelliği ise sürati, çizgide rahat adam geçmesi ve ofansif yönünün kuvvetli oluşu, özellikle şutları...

Keita Sag'da, Baros orta'da Kewell'de solda.

Kim'i bekliyorum ben.

Scoutgs'li arkadaşlarım 3 gün önce Govou'nun yem olduğunu Keita'yı transfer ettiklerini söylemiştim. İnanmadım, bir iki şey gösterdiler inandırdılar beni de. Bugün de haberi görmek güzel :)

bilader harbiden açık söyle, paylaş var mı yeni transfer

Şu Lincoln'ü göndersek..

Nonda'yı da..

Carrusca zaten düşünülmüyor..

Beyler,Keita şimdi sağ açıkmı oynayacak,forvet mi?

Bana sanki sağ açık gibi geldi de..

Sağ açık tabiki.Ama forvete yakın oynar.Çok hızlı olduğu için geriye koşular da yapabilir.

Kısacası tam aradığımız,ihtiyaç duyduğumuz kan.:)

(Selam, bundan sonraki transfer bazı şartalara bağlı. Mesela Servet Çetin’in gidip gitmeyeceğine. Linderoth gibi oyunun iki yönünü de oynayan bir futbolcuyla el sıkışıldı. Yakında belli olur durum. Sevgilerimle. Melih)

Karıköyde futbol dersi verecez. Leo , Arda , Kewell , Baros , Keita ,Lincoln ? :D

yalnız turkspor'un hakkını yememk lazım 3 gün evvel yazdıkları transferde tek eksik mevki sag kanat yazısından alıntı yapıyorum asagıda

zenci, sağ kanat oyuncusu alınacak. iki isim var görüşülüyor.. isimler sır gibi saklanıyor.. Bu hafta bitecek.. Haberi turkspor.net ya da RESMİ SİTE verecek

Herkezin görüşüne saygılıyım,sonuçda söylediklerim benim persfektifimden gördüğüm değerlendirmelerdir.Lyonun bu oyuncuyu çok fazla paraya transfer etmesi bizi ilgilendirmiyor,zira 16 milyon euroya alınmış bir oyuncuyu biz aynı fiyat çerçevesinde almıyoruz dolayısı ile adamın piyasasının düşmüş olduğunu burdan görebiliriz.

Biz lincolnüde tarihimizin en büyük transferi olarak aldık ama gelin görünkü bu adamı yarı fiyatına dahi satamıyoruz.

Geçen yıl sağ tarafı dolduramıyışımızın 2 önemli nedeni vardır;

1-teknik direktör beceriksizliği,

2-bitmek bilmeyen sakatlık sıkıntıları..

Oyasaki özellikle mevcut kadromuza bakarak şunu söylebilirimki sağ kanat sıkıntımız olmamalıydı geçen sezon ama sadece sağ kanatla değil,tüm bölgelerde sıkıntı yaşadık.

Benim görüşüm bu oyuncunun topyekün kötü bir oyuncu olduğu kesinlikle değildir,sadece o bölge için değilde forvet yada orta alanın ortasına yani lincolnün yerine bir oyuncu alydık daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Reijkard ile takımda eskisinden daha çok forma savaşı verilecek,eski huylardan vazgeçen oyuncular formayı kapacak dolayısı ile keitanın oynayacak bölgede keitanın "banko 11"de çıkacağını düşünmüyorum zira sırf lyona çok pahalı transfer edildi diye gözü kapalı 11de çıkarmak bence diğer oyuncularada haksızlık olur düşüncesindeyim.

Elbetteki avrupa kupalarındaki konumumuz ve mali durumumuz ortadadır,yollara kırmızı halı serip queresma yada biglia gibi oyuncuları alacağımızıda düşünmüyorum,keşke alabilsek ama govue gelse daha iyi olabilirdiği diye düşünüyorum ben.

Sonuç itibari ile eldeki imkanlar bu oyuncuyu almaya yetiyor ise diyebilecek lafımız olamaz elbette,izleyeceğiz ve takip edeceğiz ancak şuanda uzun zamandır transfer bekleyen arkadaşlaşların işe duygusal bakmamasını ve bu oyuncudan mucize beklememelerini tavsiye ederim zira reijkard gibi bir teknik direktör bu oyuncunun daha önceki maçlarında yaptığı çalımlara asla müsama göstermez.

Umarım biz yanılırız ve takıma olağanüstü bir katkı ederek klübümüze faydalı olur.Bu transfer için haldun üstünelin çabalarını ve emeklerinide es geçmeyelim çok uğraşdı çünki..

Yılmaz bu ne? --> Kuşş ağam.

Ne yapmak lazım Yılmaz? --> Kafesine yollamak lazım ağam.

Yolla o zaman Yılmazz

Haber sitesinin birindeki yoruma bakin arkadaslar.

Seyrine doyum olur mu arkadaşlar bu takımın ??? Federasyondan bir ricada bulunsak bizim maçlar 180 dakika olsa..:))

(Selam, bundan sonraki transfer bazı şartalara bağlı. Mesela Servet Çetin’in gidip gitmeyeceğine. Linderoth gibi oyunun iki yönünü de oynayan bir futbolcuyla el sıkışıldı. Yakında belli olur durum. Sevgilerimle. Melih)

bu oyuncudan % 100 eminim.ismi lucas biglia

Yahu bu antulular seçmece mi?Bu kadar salağı bir araya toplamak çok zor(bazı istisnalar var tabi).Adamı kötüleyeceğiz diye kendi beyinsizliklerini belli ediyorlar yorumlarıyla.Yazık.İlk Keita tokmağı sizi kendinize getirir.

yalnız turkspor'un hakkını yememk lazım 3 gün evvel yazdıkları transferde tek eksik mevki sag kanat yazısından alıntı yapıyorum asagıda

zenci, sağ kanat oyuncusu alınacak. iki isim var görüşülüyor.. isimler sır gibi saklanıyor.. Bu hafta bitecek.. Haberi turkspor.net ya da RESMİ SİTE verecek

Galatasray'ın sağ açık alacağını bilmeyen mi vardı? Destekli atmışlar. Bu transferleri rijkaard, Haldun Üstünel ve Adnan Polat dışında fazla bilen olduğunu sanmıyorum. Üst komşum eski bir Galatasaraylı futbolcu. Her zaman klübün içinde olmasına rağmen o bile bilmiyordu.

Geçiniz Türkspor.net i felan. Tek Spor medyası Galatasaray.org

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt