Turgay Şeren
Cezalı
- 24 Haziran 2009
- 304
- 0
- 1.286
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da
Carusca satıldı.
Carrusca gönderildi diye duydum..
Carusca satıldı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carrusca gönderildi diye duydum..
Ardanın yanında soru işareti Yabancı transfer demekDünyanın en akıllısı sen değilsin
![]()
Fildişi Sahilli futbolcunun adı daha önce Manchester United, Inter, AC Milan ve Liverpool gibi Avrupa'nın dev ekipleriyle geçmişti. Keita'nın futbol açısından en büyük özelliği ise sürati, çizgide rahat adam geçmesi ve ofansif yönünün kuvvetli oluşu, özellikle şutları...
şimdi 8 yabancı oldu. lincoln ne oldu acaba. yani durumu nedir. onun yerine adam alınacak mı?
Scoutgs'li arkadaşlarım 3 gün önce Govou'nun yem olduğunu Keita'yı transfer ettiklerini söylemiştim. İnanmadım, bir iki şey gösterdiler inandırdılar beni de. Bugün de haberi görmek güzel![]()
Şu Lincoln'ü göndersek..
Nonda'yı da..
Carrusca zaten düşünülmüyor..
Beyler,Keita şimdi sağ açıkmı oynayacak,forvet mi?
Bana sanki sağ açık gibi geldi de..
Süper transfer teşekkürler Haldun Üstünel. Şu fenere bi koysa Keita ne güzel olur be![]()

:ka25::f68.gif::f50:Keita Sag'da, Baros orta'da Kewell'de solda.
Kim'i bekliyorum ben.
(Selam, bundan sonraki transfer bazı şartalara bağlı. Mesela Servet Çetin’in gidip gitmeyeceğine. Linderoth gibi oyunun iki yönünü de oynayan bir futbolcuyla el sıkışıldı. Yakında belli olur durum. Sevgilerimle. Melih)
yalnız turkspor'un hakkını yememk lazım 3 gün evvel yazdıkları transferde tek eksik mevki sag kanat yazısından alıntı yapıyorum asagıda
zenci, sağ kanat oyuncusu alınacak. iki isim var görüşülüyor.. isimler sır gibi saklanıyor.. Bu hafta bitecek.. Haberi turkspor.net ya da RESMİ SİTE verecek