Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Lyon un Keita satmasının sebebi klüp başkanın yaptığı temizlik operasyonuymuş.

Juninyo,Keita,Benzema

aslında bir tanede stoper kapatabiliriz Lyondan

Kimsenin sevindiği yok. tamam elbette vardır her oyuncunun seveni varsa sevmeyenide vardır. ama genel kanıları okudum şöyle sıralayabilirim;

1- Kendini göstermesine fırsat veremedik,

2-Güçlü fiziğini kullanamadık onun yerine daha pasif adamları oynattı Teknik Direktörümüz

3- Kaybedilen para 13m Euro ve çok (demekki 5-6 ya mı aldık ne yaptık bende bilmiyorum:))

4- Güzel bir başlangıcı orda yapabilir bizde o bölgedeki adam çokluğu dezavantaj oldu kendisine

5- Kumaşı iyi lakin bizimle uyuşmadı kanı. Ama seviniyorum gitmesine çok para alıyordu bizden.

Yani gitmesine sevinenler: sevenleri ( başlangıç yapmasını isteyenler) ve maddi açıdan külfeti. Birde yeni transfer bekliyorlar ayrıca inanın Benzema'nın gidişine sevinende var maddi açıdan aynı Keita da olduğu gibi.

Lyon taraftarı çok bağlı değildir oyunculara tipik taraftar bizim gibi havaalanında karşılamazlar o yüzden ciddiye almayın. bu bize özgü birşey sevmek sahip çıkmak. Amatör ruhumuz işte. Adamlar Juninho ya da sevinmişler ona da baktım. Yani azcık mallar :) ama sevinme sebebleri yukarda söylediğim gibi maddi açıdan ve revizyon açısından.

Fransızca biliyor musun?

angutlkar işe yaramaz boş adam gibisinden yorumlar yapmışlar.ama gel gör keita topici açmışlar daha önce.öve öve bitirememişler

Sabahtan Beri Keita'yı izliyorum ama sıkılmıyorum.İnşallah Lille'Deki performansını bizde'De gösterir.Türkiye winger şov izlesin bakıyım. Kewell , Keita , Arda , Aydın , Serdar!

Galatasaray'a futbol hayatının en parlak döneminde gelen futbolcu sayısı azdır.Ama çok eleştirilen,sakatlık yada kötü bir sezon yaşamış her futbolcu G.Saray'a gelince kendini bulur.Bu yüzden hayırlı olacağına inanıyorum.

Cekemeyenler Anten Taksin.Harikalar yaratiyoruz..!

Ne zaman İstanbul'a gelicek acaba havaalına giderim karşılamaya. :)

nerde disiplinsiz oyuncu.duydunmu hiç bi vukuatını.ben lyon olsun marsilya olsun sürekli takip ettiğim takımlar.asla böyle bişey duymadım.hatta maç izlerken keitanın disiplinsiz hareketlerini görmedim.

bizim f5 medyasının sallamasıdır.çekemeyenler çatlasın patlasın hatta forum girişindeki sülo dayının ........................ hatta keitanın...................................:D

:f68.gif::m26:

onlara selam olsun

Fenerin yeni kocası hayırlı olsun.. :p

Bence cok iyi bir transfer. Insallah Baros Gibi büyük bir cikis yakalar.

nerde disiplinsiz oyuncu.duydunmu hiç bi vukuatını.ben lyon olsun marsilya olsun sürekli takip ettiğim takımlar.asla böyle bişey duymadım.hatta maç izlerken keitanın disiplinsiz hareketlerini görmedim.

bizim f5 medyasının sallamasıdır.çekemeyenler çatlasın patlasın hatta forum girişindeki sülo dayının ........................ hatta keitanın...................................:D

:f68.gif::m26:

onlara selam olsun

:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt