Kimsenin sevindiği yok. tamam elbette vardır her oyuncunun seveni varsa sevmeyenide vardır. ama genel kanıları okudum şöyle sıralayabilirim;
1- Kendini göstermesine fırsat veremedik,
2-Güçlü fiziğini kullanamadık onun yerine daha pasif adamları oynattı Teknik Direktörümüz
3- Kaybedilen para 13m Euro ve çok (demekki 5-6 ya mı aldık ne yaptık bende bilmiyorum

)
4- Güzel bir başlangıcı orda yapabilir bizde o bölgedeki adam çokluğu dezavantaj oldu kendisine
5- Kumaşı iyi lakin bizimle uyuşmadı kanı. Ama seviniyorum gitmesine çok para alıyordu bizden.
Yani gitmesine sevinenler: sevenleri ( başlangıç yapmasını isteyenler) ve maddi açıdan külfeti. Birde yeni transfer bekliyorlar ayrıca inanın Benzema'nın gidişine sevinende var maddi açıdan aynı Keita da olduğu gibi.
Lyon taraftarı çok bağlı değildir oyunculara tipik taraftar bizim gibi havaalanında karşılamazlar o yüzden ciddiye almayın. bu bize özgü birşey sevmek sahip çıkmak. Amatör ruhumuz işte. Adamlar Juninho ya da sevinmişler ona da baktım. Yani azcık mallar

ama sevinme sebebleri yukarda söylediğim gibi maddi açıdan ve revizyon açısından.