Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Meşhur Turkzpor gece girmedi mi haberi yahu? Hayret :D

Ntv de geçti haberi inanılmaz birşey forma alıp afkasına haldun üstünel yazdıracağım hemen

Bu adam inanılmaz top sürüyor.Helal Haldun Abi.

Az önce NTVSPOR haberi son dakika olarak gösterdi.Okurken ilk başta Govou sandım ama cümleler bittiğinde 'ABDUL KADER KEİTA'.Bu adam bize inanılmaz yararlı olacak.Hem Şaşkın hemde çok mutlyuyum şu anda.

Değeri 8 MN Avro imiş.

1702__193keita-gsda.jpg

Evet Fransa Ligi'ni iyi takip eden gençlik, yorumları alalım.:)

Ne adam yahu şu Haldun Üstünel.Govou'yu atıyor medyaya, gidip çaktırmadan Keita'yı alıyor.Bu adam işi biliyor.:)

18 milyon euro vermiş Lyon bonservisi eline verir mi?

Mustafa Cevrim
Transfermarkt'da değeri 8.000.000 euro yazıyor. Sözleşmesi de 30.06.2011 tarihinde bitiyormuş. Yani bonservisiyle almışız.

Fransa'nın Olympique Lyonnais kulübünde forma giyen Fildişi Sahilleri milli oyuncusu Abdul Kader Keita ile dün sabaha karşı 3 yıllığına anlaşma sağlandı. 27 yaşında ve 1.84 boyundaki forvet oyuncusu 2009/2010 sezonunda Galatasaray forması giyecek.

Forvet oyuncusu sanıyorsam bu oyuncu 4-3-3 uygun sağ kanat'a alındı.

Resmi site yayınladı NTV diyorsun:D

:D ben resmi siteye güvenmiyorum :D abi yeni uyandım tam siteye giriyordum ntv de turuncu yazıyı gördüm kesin almışız süper oldu çok sevindim petre bratu tamas pinto lukunku ve şimdiki transferler bakın bize yakışan transferler yapabiliyoruz artık ilk maaşıyla forma almayan tunç top olsun çok mutluyum

Hayırlı olsun camiamıza.Güzel bir transfer yaptık.

Bu adamı izleyenler çok iyi bilir.Lilledeyken Barçaya,Milana gitmesi gündeme gelmişti Lyon 18 verip aldı.

Kaç para verdik acaba? Lyon'da ilk 11 oyuncusu muydu yoksa yedek miydi? İstatistiklerini buraya yazacak biri yok mu?:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt