Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

fildişi sahillerini tutardım hep.ama şimdi afrika şampiyonasında 2.tur yüzü görmezler inşallah

Gece alemlerine ilgili bir arkadaşmış, o konuda dikkat etmek lazım.. Lyon gibi büyük bir takıma gidince eski performansını yakalayamamış. Temennimiz Baros-Kewell gibi kendini bulması.. Çok yetenekli, Yattara gibi adam geçen bir adam.. Türkiye'de çok sevilecek, uzun yıllar kalacağına inanıyorum..

Bu işe en çok fener sevinecek "fener ZENCİ SEVER":D

İşin espirisi bir yana Haldun Abimiz yine süper bir iş yaptı helal olsun gidip bulup ellerinden öpmek istiyorum:D

Videolara baktığımız kadarıyla hem ayaklarına hakim,hızlı,sert şutlar atabiliyr ki bu bizde hiç yoktu.. Neyse yani kısacası süper transfer.

Hayırlı uğurlu olsun...

yani Puyol bulun takıma yada Marquez. Arkadaşlar stoper mevkiisi için .Tecrübeli oyunu kurabilen orta sahaya yardım edebilen tekniği olan ama mutsuz bir oyuncu.

O kadar zaman bekledik bu transfer mi geldi gele gele? babel varken?

yani Puyol bulun takıma yada Marquez. Arkadaşlar stoper mevkiisi için .Tecrübeli oyunu kurabilen orta sahaya yardım edebilen tekniği olan ama mutsuz bir oyuncu.

Neill alınabilir oda sağ bek oynar gibime geliyo Hakan balta ,,,,,, Servet,,,,,,, Gökhan Zan,,,,,,, Neill böyle olabilir.

abi videolarına bakarsak bu adam riberyden bile hızlı ve daha teknik gözlerime inanamadım yönetime helal olsun valla birde antuda adam öve öve bitirilememiş yönetim keşke alsa şu adamı falan tarzında bir sürü yorumlar yapılmış zamanında yaklaşık 2 ay önce eminim çok bozulmuşlardır

Çok gol atmasını beklemeyin bu adamdan.Bir Kewell düşünün,-yanlış anlamayın :D - at gibi koşan,2 kişi bastırsa yıkılmayan,bilekleri çok ama çok sağlam olan.

---------Baros---------

Kewell--------------Keita

Kewell ve Keita topu orta sahadan taşıyacak,özellikle Kieta'nın bindirmeleri sayesinde top Baros'la buluşacak gerisi de malum zaten.:) Keita bir winger'dır,sonra senenin ortaısnda '' hiç gol atmıyor '' tarzı yorumlar saçma olur anlayacağınız.

Bu sene için düşündüğüm kadroda şudur ;

--------------------------Leo Franco---------------------

Uğur/Serkan-----Servet/EmreG.---Gökhan/Transfer---Hakan

------------------------Topal/Linderoth------------------

----------------Ayhan/Barış----Arda/Emre Çolak*--------

----Keita/Lincoln------------------------------Kewell/Carrusca---

------------------------Baros/Nonda--------------------------

Lincoln dahil hiç bir oyuncunun gitmediğini varsayarsak bu kadro çıkıyor ortaya,yanlız Servet'in yanına mutlaka hızlı bir stoper şart.Yoksa çok gol yeriz defansın arkasına atılan toplardan,arapaslardan..

Emre,Serkan,Serdar,Semih gibi oyunculara mutlaka şans verilecektir Rijkaard tarafından.Özellikle Emre Çolak'a şans verileceğini düşündüğüm için belirttim kadroda.;)

Alparslan girer bu takıma.

antu birbirine girdii D::D VEEEE kepekleri indirdilerr D:D:D:D çıldırın ulann ! :D

FLAŞ FLAŞ FLAŞ..

Tüm YALAN ve SAZAN MEDYASI uyudu. TURKSPOR.NET yine bekledi, herkesi izledi ve son noktayı şimdi koyuyoruz.

Sabah 09:30'dan beri tüm kanallarda ve TRİLYONLUK YALAN MEDYASINDA bir Keita haberidir aldı yürüyor. Peki nedir bu Keita TRANSFERİ? Galatasaray gerçekten KEİTA ile anlaştı mı? TRANSFERDE SON DURUM NE?

----------

Evet bu haberler ortaya atılınca TURKSPOR.NET olarak hemen istihbarat kaynaklarımız devreye soktuk. Haldun Üstünel Fransa'daydı ve bu sefer adı anılan isim Keita'ydı.

İstihbarat kaynaklarımızdan gelen haber bizi şoke etti! YALAN MEDYASI yine yapmıştı yapacağını... EVET KEİTA'nın Galatasaray'a transferi bir PALAVRAYDI.

TURKSPOR.NET olarak aylardır yeni transferin CİSSE olacağını duyurmaktaydık. Ayrıca transferde 25 yaşın üzerindeki herkesin üzeri çizilmişti. YALAN MEDYASI buna rağmen ne YALANLAR yazdı çizdi.

İstihbarat kaynaklarımızdan aldığımız habere göre Haldun Üstünel Fransa'da Cisse ile el sıkıştı. Daha sonra oyuncuya FRANSA'nın NICE şehrinde bir hastanede estetik ameliyat yapıldı ve kendisine KEİTA süsü verildi! Evet, SAZAN medyası yine konuya atladı ama Haldun Üstünel çok güzel çalım attı TRİLYONLUK MEDYAYA..

Gelen futbolcu CİSSE. Keita'yı da CİSSE kılığına sokup Yunanistan'a yolladı Galatasatay..

Ayrıca bu oyuncunun yaşı 27 değil 24,9.. 25 yaşından küçük yani.. TURKSPOR.NET olarak biz ne dediysek O.

Bize güvenen ve sürekli sitemize girip hit sayımızı arttıran ve reklamlarla küpümüzü doldurmamıza olanak sağlayan TÜM genç arkadaşlara teşekkürler..

TURKSPOR.NET'i izlemeye devam edin...

İzin almadan kullanan YALAN ve SAZAN olsun :)

Neill alınabilir oda sağ bek oynar gibime geliyo Hakan balta ,,,,,, Servet,,,,,,, Gökhan Zan,,,,,,, Neill böyle olabilir.

Görkemcim seninle zaten ortak konuşuyorduk tahmin konusunda. Saol dayanışma için. Ben Neill olmaz demiyorum oluru da Kewell ve ayrılmak istemesi. Ama hız konusunda bu adamı izlemediğim için susuyorum sana güvenerek. Takımımız şuan bir Puyol yada Marquez yada Lucio bulmuş durumdadır. Çünkü ihtiyaç o. Emre Güngör'ü genelde eleştirdim. Dünde yaptığı 2 hatayı gördük üstelik amatör takıma karşı. Bize stoper lazım kesinlikle. Puyollar bulun arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt