Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Türkspor.net yazar artık; "aslında biz biliyorduk ama ayıp olmasın diye yazmadık" diye. Belki de yazmışlardır. :D Açmıyorum artık o siteyi...

Keita bi kere forvet ten ote bi sag kanat oyuncusudur, ama istenildiginde forvet pozisyonuna da yardim edebiliyor, cok guclu ve teknik kapasitesi yuksek bir futbolcu o yuzden Galatasaray gercekten guzel bi transfer yapti. Zaten galatasaray'in en sikintili bolgesi olan kanata gelen bi oyuncu, gecen sezon kimin oynadigi bile belli deildi biz taraftar olarak orta yapma konusunda pek iyi olmayan Sabri den de yeterince sikilmistik zaten. Hayirli olsun

Alıntıdır

Şu anda tüm forvet oyuncusu dedikoduları iptal.Artık herkes defans oyuncuları ile ilgili topic açsın. :D:D

Owen'ı istiyordum ama Keita gelince işin rengi değişti zaten.:)

Azıcık bencilliği vardır beyler. Şimdiden hazır olun. Yani çalım atar, atar, pas verilecekken şut çeker delirtir. Ama her zaman yapmaz bunu. Gaza geliyor sanırım arada sırada maç içinde.:D

Bir de Afrikalı olduğu için taraftardan göreceği ilgi onu fena çoşturur. Lige de iyi başlarsa zor tutarlar. Sağ ve sol bekler yandı.

arkadaşlar keitanın lionlar 2011 yılına kadar sözleşmesi varmış muhtemelen 5 milyon euro aşağıya vermemişlerdir bence

7-8 den aşağı vermezler bence. Lyon'un en pahalı transferiydi galiba 18 milyon euro'ya almışlardı.

arkadaşlar webaslan.com da videosu var izledinizmi bilmiorm

hayırlı ugurlu olsun super bı transfer bosverın onu bunu tebrıkler haldun ustunellll sabah sabah yuzum guldu

Owen'ı istiyordum ama Keita gelince işin rengi değişti zaten.:)

Azıcık bencilliği vardır beyler. Şimdiden hazır olun. Yani çalım atar, atar, pas verilecekken şut çeker delirtir. Ama her zaman yapmaz bunu. Gaza geliyor sanırım arada sırada maç içinde.:D

Bir de Afrikalı olduğu için taraftardan göreceği ilgi onu fena çoşturur. Lige de iyi başlarsa zor tutarlar. Sağ ve sol bekler yandı.

Bize böyle deli lazım abi. :D

Lincoln+4 milyon € olsaydı ne güzel olurdu.. :D Ne de olsa Juninho gitti :D

Ortak, şu TT engelli arkadaşlarımızı da düşünsen. Mahrum kalmasalar. :D

TTnet engelli arkadaşlar bilgisayarına bir progsamcık var onu indiriversinler, engel felan kalmaz. Bir arama yaptıtırırlarsa görürler. o programın ismi verecem ama verebiliyor muyum bilmiyorum.

Demek ki neymiş hayalimizde bile olmayan birilerini alıp geliyormuş yönetim.. Şimdi stoperin kim olduğunu daha çok merak etmeye başladım.. Piyasaya çıkmayan kim var ki hem de İngiltere'den??

2006 ta ki performansını bizde yakalarsa transfer teklifleri 20M avroda başlar manyak bir adam almışız ya carlos ayvayı yedi valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt