Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Ben size doğrudan şurayı önersem ?

Programların içinde ne olduğu belli değil çünkü. Kimsenin bilgisayarına zarar gelsin istemeyiz. Her an herşey olabilir. Herşeye hazırlıklı olmak lazım.
TTnet engelli arkadaşlar bilgisayarına bir progsamcık var onu indiriversinler, engel felan kalmaz. Bir arama yaptıtırırlarsa görürler. o programın ismi verecem ama verebiliyor muyum bilmiyorum.

Şimdi uyandım yeni gördüm :eek:

Biz bu adamı hangi para ile aldık ? :o Ayrıca kaça aldık çok merak ediyorum iyi adam ;)

Müthiş transfer yönetimi bir kez daha tebrik ediyorum.

ya aslnda bn bu adamn adını duymştm ama hiç maçını flan izlememştm.bi kaç videosunu flan izledim.adam deli oynuyo:Dçalımlar flan spr.. GS'mize haylı olsn;)

Rijkaard her şeyde etkisini gösteriyor yeni sezonun açılmasını iple çekiyorum. Her hamle Rijkaard kokuyor profesyonellik kokuyor

Keita bi kere forvet ten ote bi sag kanat oyuncusudur, ama istenildiginde forvet pozisyonuna da yardim edebiliyor, cok guclu ve teknik kapasitesi yuksek bir futbolcu o yuzden Galatasaray gercekten guzel bi transfer yapti. Zaten galatasaray'in en sikintili bolgesi olan kanata gelen bi oyuncu, gecen sezon kimin oynadigi bile belli deildi biz taraftar olarak orta yapma konusunda pek iyi olmayan Sabri den de yeterince sikilmistik zaten. Hayirli olsun

Alıntıdır

güzel tespit

mest oldum ne hareketler onlar abi ama anlamadığım lyonda neden başarısız oldu inşallah sakatlık falan yoktur

Owen'ı istiyordum ama Keita gelince işin rengi değişti zaten.:)

Azıcık bencilliği vardır beyler. Şimdiden hazır olun. Yani çalım atar, atar, pas verilecekken şut çeker delirtir. Ama her zaman yapmaz bunu. Gaza geliyor sanırım arada sırada maç içinde.:D

Bir de Afrikalı olduğu için taraftardan göreceği ilgi onu fena çoşturur. Lige de iyi başlarsa zor tutarlar. Sağ ve sol bekler yandı.

Şut çeksin onu istiyorum abi:D Yıllardır ceza sahası dışından golümüz 5'i geçmez.

_41750884_second2416.jpg

yes beybi :D

Kaç verdiysek verdik ne yapacaksınız arkadaşlar kafanızı bununla yormayın.Hayal kurun bol bol,adamı araştırın.:p Para işi yönetimin işi,bize sadece transferlerin keyfini çıkarmak,destek vermek düşer.:)

Fener'in kaderi olur işşallah yarabbi dinimiz amin. :D

bence açık oynucak buyuk bı ıhtımalle. arda yı 10 numara olarak kullanabilir ve bu sayede belkim bi forvette gelebilir belli olmaz haldun abinin işi

en sonunda biz de fildişinden bir adam aldık... dünya fildişini merkez seçti futbolcu yetiştirme konusunda... yakında a.b.d fildişi sahillerine saldıracak...:D

mest oldum ne hareketler onlar abi ama anlamadığım lyonda neden başarısız oldu inşallah sakatlık falan yoktur

Yeterince forma şansı verilmedi o yüzden ikinci yarılarda felan girdi bizde süper işler yapar emin konuşuyorum /Sol bek oyuncuları düşünmeye başlasın ne yapacaklarını başta Carlos:D/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt