Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

7 milyon euro ise mükemmel iş yapmış, yine Haldun.

yeni sezon forması hemen çıksı n ve hemn 2tane alcam komineyide ilk işim almak olcak tabiki kaldıysa :)

FB'ye 1 zenci fazla geliyordu bakalım 2 tane ile nabıcaklar. Aslında Ortahasayada Emana'yı alsalar. antuda diyolardıya FB'ye 3 zenci lazım diye... Alsana 3 zenci.

Nonda,Keita,Emana.. Nonda'nın bi işlevi yok ama işte oda sembol oyuncularımızdan olur.

süper transfer... sağ kanatı uçurur bu adam...:D:D

forvet morvet yok unutun forveti..:)

cidden zaten ilerde tek adam var orda baros oynayacak zaten..e onun da yedegi nonda..onun da yedegi icin yabanci hakkini kullanmaya gerek yok bence..ozgurcan falan idare eder..cok cok sikisirsak keita da oynuyormus forvet..daha da cok sikisirsak kewell da oynar..e o da olmadi ben oynarim..:)

renkdaş kesin demiyorum . Çünkü Keita 'nin bir özelliğide orta sahada oynaması. Eğer o şekilde kullanıcaksa forvetde alabilirler. Umarım anlatabildim bir ara orta saha oyuncusu bakıyoruz demişti yönetim Keita bu amaçla alınmışsa forvet olabilir bu. Ama söylediğim gibi sağbek yada stoper kesin alınacak.

Bu Transfer ile Arda'nın mevkiside belli olmuş oldu :)

Orta sahada oynayacak.

Yine 2 Temmuz, yine bir transfer. :)

^^https://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=4&fID=9&kID=32835^^

bilader sen bu siteye üye misin

Görkemcim seninle zaten ortak konuşuyorduk tahmin konusunda. Saol dayanışma için. Ben Neill olmaz demiyorum oluru da Kewell ve ayrılmak istemesi. Ama hız konusunda bu adamı izlemediğim için susuyorum sana güvenerek. Takımımız şuan bir Puyol yada Marquez yada Lucio bulmuş durumdadır. Çünkü ihtiyaç o. Emre Güngör'ü genelde eleştirdim. Dünde yaptığı 2 hatayı gördük üstelik amatör takıma karşı. Bize stoper lazım kesinlikle. Puyollar bulun arkadaşlar.

coloccini olabilir mi?

Daha yeni haberim oldu şok oldum hayrılı olsun (:

:D

s%FCbaneke+i%FEalla+yareppim+s%FCbaneke+dinimiz+amin

Fırat bi tane ya:)

antuda kavga var şu an kapalı :D ağlıyolar şuan :D

ama biraz antudakileri rahat bırakalım kendi içlerinde bi kabullensinler ya :)

bence de almanyadan sağ bek(rafinha) ,, colocciniyi de göbeğe alırız... gerçi abarttım ama olsun güzel bir hayal:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt