Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Arkadaşlar eziklerin söylediklerine bakmayın siz. 31 aralık 2006'da bu Keita'nın F5 ile adı geçmiş ve ne yorumlar yapmışlar buyrun okuyun..

https://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=48&fID=116&kID=458&sayfa=7

Edit: Şuan Antu kapanmış:D Anlam veremedim neden kapadılar acaba? Neyse açılınca bakarsınız.. Haa bu konuyu silerlerse de yapıcak bişey yok. Kendi ezikliklerini eziklikle örtmeye çalışırlar sadece..

Iyi yakalamissin :)

Özer Hurmacı mı :D O adam en fazla 1 sezon kalır sora Gökhan Emreciksin ya da Burak Yılmaz gibi takasta kullanılır gör bak :D Otursunlar dün ki maçı izlesinler.. Serdar Eylik'i görünce ne düşündüler merak ediyorum.. Özer'e ödenen para nerde Serdar nerde bi düşünsünler :D Alt yapıdan bi Can Arat çıktı onu da kovdular.. Övünmeyi bilmiyor onlar.. Ben olsam onların yerinde Bilica için sevinirdim sadece.. Gerisi yalan.. İyi oyuncu olsalar bile ödenen paralar için oturur ağlardım.. Ee bir de Aragones'in tazminatı var tabi o daha ayrı bi konu.. Resmen intihar sebebi :D

Vallahi babamın fener için söylediği tek laf yemin ederim her sezon transfer döneminde fenerin paralar yine havaya uçtu dedi apiiah tuncay falan varken haric :D ondan

Arkadaşlar eziklerin söylediklerine bakmayın siz. 31 aralık 2006'da bu Keita'nın F5 ile adı geçmiş ve ne yorumlar yapmışlar buyrun okuyun..

https://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=48&fID=116&kID=458&sayfa=7

Edit: Şuan Antu kapanmış:D Anlam veremedim neden kapadılar acaba? Neyse açılınca bakarsınız.. Haa bu konuyu silerlerse de yapıcak bişey yok. Kendi ezikliklerini eziklikle örtmeye çalışırlar sadece..

:rolleyes::rolleyes:

Misafirler FB'li mi olmak zorunda illa. Alemsiniz...

Çok iyi ya ...

Kader Keita ! ...

Geçen sezon 22 maçta 0 gol atmış sanırım,ama Lille deki günlerine dönerse iyi olur.

şimdi 254 misafirin hepsi kuş mu:D:D:D:D:D:D

Şu konuşma hiç hoş değil.%90'nı Galatasaraylıdır bu kişilerin.Telefonden giriyordur, iş yerinden giriyordur, üye olmaya üşeniyordur.Bırakalım bu tarz söylemleri arkadaşlar.Velev ki rakip takım taraftarı olsun, yine de gereği yok.Burdan birçok arkadaşta onların sitelerine gidiyor.

Yanlış anlamayın Ahmet Bey.Genel için bir söylemdir.

Bence başka transfere gerek yok. Linderoth geliyor zaten. Gençler var. Dünkü maça göre söyleyecek olursam; Emre, Serdar, Emrah (paf maçlarına göre) hatta heyecanını dizginleyebilirse Cem artık yavaştan yavaştan dakika almaya başlayabilir.

Murat Akça da olabilir.

(FM de ben Murat Akça'yı 2 sene oynattıktan sonra yüklü bir bonservis bedeline satmıştım. (Tabi o sadece bir oyun.)

genç semih fanatik gazetesine yaptığı açıklamada ; keita galatasaraya geldi artık ÖLSEM de fener forması giymem. haldun abi nolur bana da galatasaray forması giydir, dedi.:D:D:D:D:D

en azından ciddi bir sakatlık geçirmemiş bir oyuncu aldık hayırlı olsun

(150 Kayıtlı üye ve 261 Misafir)

Bugün çok misafirperveriz. :p

Bugün bir transfer daha açıklanabilirmi acaba?

264 misafirin bulunmasi güzel, üye olmanizi tavsiye ederim.

fener bizim zenciye fantezi yaptırmak için sarışın arıyor poulsen gibi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt