Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Yalnız şu Keita hakkında yaptıkları yorumlar süpermiş :D Adamlar ilk başta mükemmel deyip şimdi kötülüyorlar.. Zeka,mantık?? Neden bazen böyle şeyler arıyoruz onlarda anlayamıyorum :D

bende mısafır olarak girdim sıteye baktım kuslarda varmıs mısafır olara hemen kactım angutlardan

Şu konuşma hiç hoş değil.%90'nı Galatasaraylıdır bu kişilerin.Telefonden giriyordur, iş yerinden giriyordur, üye olmaya üşeniyordur.Bırakalım bu tarz söylemleri arkadaşlar.Velev ki rakip takım taraftarı olsun, yine de gereği yok.Burdan birçok arkadaşta onların sitelerine gidiyor.

Yanlış anlamayın Ahmet Bey.Genel için bir söylemdir.

Katılıyorum.

bide emana tarzında bi oyuncu gelirse uçururuzz=)

----------Leo Franco-----------

Uğur----Emre G.---Servet---Hakan

-----------M.Topal---------

--------Ayhan---Arda-----

--Keita-------------Kewell--

---------Baros-------------

Kadro budur :D

Kıskananlar çatlasın ! Bu arada forumu okuyan tüm f5 lilere Kenan Doğuludan "SALAK" şarkısını armağan ediyorum :D Sağa bak sola bak yukarı AVANAK :D:D:D

Çok iyi bir orta saha oyuncusu alalım. Mesela Barca'daki Keita yada Emena. Bir de becerebilirsek Colloccini'yi alalım.

Aslen forvet ama sag açik'ta oynayabiliyor.

Ekstra maçlar haricinde sag açik'ta oynarken geriye yardim etmez.

Yattara'nin üst modeli olarak özetlenebilir.

ahahah 2007'de yapılmış anguş forumundan alıntı :D

Arkadaşlar eziklerin söylediklerine bakmayın siz. 31 aralık 2006'da bu Keita'nın F5 ile adı geçmiş ve ne yorumlar yapmışlar buyrun okuyun..

https://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=48&fID=116&kID=458&sayfa=7

Edit: Şuan Antu kapanmış:D Anlam veremedim neden kapadılar acaba? Neyse açılınca bakarsınız.. Haa bu konuyu silerlerse de yapıcak bişey yok. Kendi ezikliklerini eziklikle örtmeye çalışırlar sadece..

Arastirmaciligina hayran kaldim. Bu adamlarin ne kadar yuzsuz olduklarni gosteren kanittir. Kuslar iyi bakin.

Kıskananlar çatlasın ! Bu arada forumu okuyan tüm f5 lilere Kenan Doğuludan "SALAK" şarkısını armağan ediyorum :D Sağa bak sola bak yukarı AVANAK :D:D:D

:D:D:D:D Yhau kopdum öle bi şey eski bir Türk filminde vardı

Yukarıdan bakmayın :D:D:d salak salak :D Boş adamlar cumrieti :D

Yine tutturdum.Perşembe günü açıklanacak demiştim. Toboluda bildim,erdimmi ne :D

bende deniz seki den APTAL:D

İstatisteklere bakmayın arkadaşlar.

Sir Alex Ferguson'un bir sözü var; "İstatistik, mini etek gibidir. Herşeyi gösterir ama asıl gözükmesi yer hariç!"

Lyon bu sene nasıl bir takımdı, kaç gol attı biliyor musunuz... Bu sene Govou bile süründü yerlerde.

Lyon maçlarını izleyen birisi olarak Keita'yıde 10 kere denk gelip seyrettim. Rakip ne yaparsa yapsın, sistemini direk alt üst eden bir futbolcu. Resmen oyuncuların içinden geçiyor. Savunması en az Mehmet Topal kadar. İnanın sağ bek yapsanız Sabri'yi ikiye katlar. Komple bir futbolcu. Ve inanılmaz diri, sağlam. Sakatlık nedir pek bilmiyor...

Çok iyi bir orta saha oyuncusu alalım. Mesela Barca'daki Keita yada Emena. Bir de becerebilirsek Colloccini'yi alalım.

şuan keitayla 7 yabancı oldu zaten saydıklarınla 9 edecek kim oynamayacak :)

biliyorsun 6 yabancı sahada oynayabilir

bonservis parası ödemeden Lucas Neil'i alalım ve yanına da güzel bir ortasaha aldık mı (Pas organizasyonu için) ? süper ötesi olur

iki kisi anlasdik dedikleri öbürü isanllah Biglia veya Rosicky dir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt