Ahmet Çelik
Sarı Üye
- 19 Aralık 2008
- 402
- 0
- 1.286
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da
Allah cezanı versin Turkspor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün bir transfer daha açıklanabilirmi acaba?
Şu konuşma hiç hoş değil.%90'nı Galatasaraylıdır bu kişilerin.Telefonden giriyordur, iş yerinden giriyordur, üye olmaya üşeniyordur.Bırakalım bu tarz söylemleri arkadaşlar.Velev ki rakip takım taraftarı olsun, yine de gereği yok.Burdan birçok arkadaşta onların sitelerine gidiyor.
Yanlış anlamayın Ahmet Bey.Genel için bir söylemdir.
Aslen forvet ama sag açik'ta oynayabiliyor.
Ekstra maçlar haricinde sag açik'ta oynarken geriye yardim etmez.
Yattara'nin üst modeli olarak özetlenebilir.
Arkadaşlar eziklerin söylediklerine bakmayın siz. 31 aralık 2006'da bu Keita'nın F5 ile adı geçmiş ve ne yorumlar yapmışlar buyrun okuyun..
https://forum.antu.com/KonuOku.aspx?gID=48&fID=116&kID=458&sayfa=7
Edit: Şuan Antu kapanmışAnlam veremedim neden kapadılar acaba? Neyse açılınca bakarsınız.. Haa bu konuyu silerlerse de yapıcak bişey yok. Kendi ezikliklerini eziklikle örtmeye çalışırlar sadece..
----------Leo Franco-----------
Uğur----Emre G.---Servet---Hakan
-----------M.Topal---------
--------Ayhan---Arda-----
--Keita-------------Kewell--
---------Baros-------------
Kadro budur
Kıskananlar çatlasın ! Bu arada forumu okuyan tüm f5 lilere Kenan Doğuludan "SALAK" şarkısını armağan ediyorumSağa bak sola bak yukarı AVANAK
![]()
bende deniz seki den APTAL----------Leo Franco-----------
Uğur----Emre G.---Servet---Hakan
-----------M.Topal---------
--------Ayhan---Arda-----
--Keita-------------Kewell--
---------Baros-------------
Kadro budur
Kıskananlar çatlasın ! Bu arada forumu okuyan tüm f5 lilere Kenan Doğuludan "SALAK" şarkısını armağan ediyorumSağa bak sola bak yukarı AVANAK
![]()
Arastirmaciligina hayran kaldim. Bu adamlarin ne kadar yuzsuz olduklarni gosteren kanittir. Kuslar iyi bakin.
Çok iyi bir orta saha oyuncusu alalım. Mesela Barca'daki Keita yada Emena. Bir de becerebilirsek Colloccini'yi alalım.