Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

245 misafir :m26::wave:

Basın yine ters köşeye yattı:D:D

süper transfer ama defansada adam lazim

Allah sakatlık felan vermesin de kaç seneden sonra adam gibi bir sağ açık izleyelim ağız tadıyla. Şöyle bi çevirse Roberto CArlosu, İbrahim üzülmezi felan :D:D sıradaki bombayı bekliyoruz. bu arada renkdaşlar dün altyapıdan Serdar çok iyi oynadı. Ufak Keita gibi valla. kadroya girerse şaşmayalım :)

gökhan zaten yedek olur emre sakatlanmazsa o oynar ama servetin yanına bi yabancı stoper lazım

Tanımıyorum bilmiyorum bu adamı ama videolarından şöyle bir izlenim edindim. Geniş alan bulduğu veya iyi oynadığı her maçı Galatasaray'a kazandırıcak ama inişli çıkışlı performans sergilicek, bazen saç baş yoldurup bazen kendisine hayran bırakıcak bir oyuncu. Yanlız kim ne derse desin driplingi bu kadar seven futbolcu çok da gol yedirir. Arkasında oynayacak Uğur, Sabri veya Serkan'a allah kolaylık versin. Saatli bomba. hem rakibi hem kendi takımını çökertme potansiyeline sahip.

Defans ve ortaya biglia süper olurdu.Ama 2 transfer yaoılacak dendi.Hal böyle olunca ben ortayı tercih ederim.

Kapalıtribün.com’da 27 haziranda Keita resmini ekleyip, dedikodu diye yayınlanmıştı.

şimdi de 3 takımın resmi var Dedikodular2 diye. Liverpool, Valencia ve Real Betis.

kapalıtribün.com

tamam bu tür siteler kaynak değil ama, kim olabilir ki o takımlardan alınabilecek?

artık forvet transferi de yapmayacağımızı düşünürsek, önlibero mu acaba?

ALINTI !!

Aurelio

iki kisi anlasdik dedikleri öbürü isanllah Biglia veya Rosicky dir

Eğerki ikisinden biriyse yer gök yıkılır ama başka bir tarafta da yazmıştım orta saha çok kalabalık bir kaç kişi yollanmadan orta saha alınmaz diye düşünüyorum.

Keitaya hakkındaki yoruma gelince çok beğenirdim bu adamı görünce şok oldum.Her ne olursa olsun Fransaki siyahi futbolcular inanılmaz.İsim farketmez yeterki fransadan gelsin ama Keita olunca daha bir güzel oldu :D

yav arkadaslar utanarak soruyorum ama kim bu emena yav, 1. sayfadan beri ismi gecip duruyor?

sanırım senegalliydi orta saha oyuncusu. siyahi ve diri bir oyuncu. benzer özellikte eğer izlediysen "yaya toure" ve patrick vieara vari bir adam.

Leo Franco

Sabri (iyi bir ugur tercih tabiiki) - G. Zan - Servet - H. Balta

Barıs - M. Topal - Ayhan

Keita - Baros - Arda (Kewell'la değişimli)

su an itibariyle transfer yapmaz isek ideal 11 böyle olacak gibi gözüküyor tabii rotasyonlarla ve rijkard faktörünü düşünürsek serdar eylik, emre colak gibi isimleri de bolca görebiliriz

Allah sakatlık felan vermesin de kaç seneden sonra adam gibi bir sağ açık izleyelim ağız tadıyla. Şöyle bi çevirse Roberto CArlosu, İbrahim üzülmezi felan :D:D sıradaki bombayı bekliyoruz. bu arada renkdaşlar dün altyapıdan Serdar çok iyi oynadı. Ufak Keita gibi valla. kadroya girerse şaşmayalım :)

Kewell'ı izlemedin mi? bu sene Samiyen'de Carlos'u maymun etmişti ?

Ne zaman geleceği belli mi ya da ne zaman belli olur?

Leo Franco

Sabri (iyi bir ugur tercih tabiiki) - G. Zan - Servet - H. Balta

Barıs - M. Topal - Ayhan

Keita - Baros - Arda (Kewell'la değişimli)

su an itibariyle transfer yapmaz isek ideal 11 böyle olacak gibi gözüküyor tabii rotasyonlarla ve rijkard faktörünü düşünürsek serdar eylik, emre colak gibi isimleri de bolca görebiliriz

serdar eylik kesin girer yedek falan olurda...defans hala bende soru işareti :(

daha önceden izlememiştim maçını şuan videolarından etkili bir adam olduğu izlenimi var (tabi lilledeyken). düşündürücü olan kısmı ise lyonda son sezonunda yanılmıyosam sadece 11 maç oynamış olması. birde sanki lilleden bu yana biraz da kilo almış gibi geldi bana. umarım çok iyi olur. kanatlarımızı uçurur.. hayırlı olsunn..

yaw ben anguttaki seçmelere bakamıyorum forum kilitlenmiş:D:m26::asd::asd::f68.gif:

Bu adam var ya; Volkan'ın (fb) ............. koyar.

Adam tam bir hayvan. Defans 2 taraftan sıkıştırıyor. Şöyle bir silkinip ikisini bir yere fırlatıyor, yoluna devam ediyor.

Tek olumsuz tarafı sanırım pas vermeyi öğretmemişler. Hep ben vurayım,sadece ben oynayayım gibi bir havada. Kaleciden topu alıp karşı kaleciye kadar getiriyor. . Ama pas verdiği zaman da 40 metrelik mükemmel paslar atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt