Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Leo Franco

Sabri (iyi bir ugur tercih tabiiki) - G. Zan - Servet - H. Balta

Barıs - M. Topal - Ayhan

Keita - Baros - Arda (Kewell'la değişimli)

su an itibariyle transfer yapmaz isek ideal 11 böyle olacak gibi gözüküyor tabii rotasyonlarla ve rijkard faktörünü düşünürsek serdar eylik, emre colak gibi isimleri de bolca görebiliriz

Barış paslarnı ve pata güme oyununu düzelmesse bu kadroda işi zor :o

arkadaslar 4-3-3 sistemi tercih edicekse Rijkaard, ki öyle olacak, mutlaka iyi bir stoper almaliyiz. Gökhan-Servet ile göbekte inanin canimiz cok yanar. Neil gelse iyi olurdu.

Ama mutlaka uzun boylu olmayan, azcik teknik, geride oyun kurabilecek, stopere ihtiacimiz var kanimca.

ufak bir liste verdim "almanyadan brezilyalı stoper diye" bir bak oraya renkdaş. bazı oyuncular hem bek hemde stoper

sabri ve gökhan defansta oynayacaksa bu bizim için felaket ötesi olur ki sabri zaten devşirme yeri orası değil

defansa iyi bi oyuncu lazım servetin yanına

herkes serdar emre çolak fela diyoda adamlar 3. lig takımı karşsında iyi top oynamış olabilirler kumaşları zate iyi biliyorum yetenekliler ama kadroya yinede giremezler ve ben aydının rıjkardla birlikte daha iyi olacagını düşünüyorum yeterince kondiyon yüklenecektir aydına ve güçlenirse takımda yer bulur

Bu adam ancak 6+2 nin yedeği olur.

27 yaşına gelmiş ama elle tutulur bir başarısı yok dolayısı ile yedekde bekleyecek dinç bir adam olarak alınmış gibi görünüyor.Yerli oyuncularımız zaten bu bölgeyi doldurabilecek kapasitede.Bence gereksiz bir transfer yaptık.

kader_keita5.jpg

Stoperde Gökhan veye Emre G. tutarsa büyük başarılar gelir.. Söylenen o ki deli bir ortasaha alıcaz..

Haldun Üstünel Keita Transferini Değerlendirdi

Galatasaray futbol şubesinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Abdul Kader Keita’nın Galatasaray’a transferiyle ilgili Galatasaray TV’ye özel açıklamalar yaptı.

Öncelikle Abdul Kader Keita’nın Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Siz uzun süredir yurtdışındasınız. Önemli bir ismi Galatasaray’a kazandırdınız. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz, transferin perde arkasından bahseder misiniz?

Öncelikle camiamız ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Bizim için bir hayli uğraş verdiren bir transfer gerçekleştirdik. Galatasaray’a Keita’yı kazandırdığımız için son derece mutluyuz. Bildiğiniz gibi çok yönlü ve yetenekli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Hocamızın bilgisi doğrultusunda transferi gerçekleştirdik. İki yıla aşkın bir süredir bizim de izlediğimiz, takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Bu transferi gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. İnşallah hem camiamıza hem de Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.

Sayın Üstünel transferde gizlilik elbette çok önemli ki siz bu sene bize çokça yaşattınız. Frank Rijkaard’la başlayan Gökhan Zan’la devam eden Mustafa Sarp ve Leo Franco daha önceden de Kewell, Baros transferlerinde de bu gizlilik hep bu şekilde sürdü. Bunun sırrı nedir Sayın Üstünel?

Bizim için transferde gizlilik çok önemli. Bildiğiniz gibi bunlar çok zorlu süreçler. Ne kadar az duyulursa veya duyulmazsa bizim için o kadar rahat çalışma imkanı oluşuyor. Bunu böyle değerlendirmek gerekiyor. Bazı alınganlıklar oluyor. Bu alınganlıklara gerek olmadığı düşüncesi içindeyim. Koşullar böyle gerektiriyor, bizim için pazarlık olsun görüşmeler olsun daha rahat şartlar altında gerçekleşiyor. Onun için bu sistemi biz ön planda tutmaya özen gösteriyoruz.

Biliyoruz ki siz yurtdışında menajerlerle ve başkanlarla birliktesiniz. Transfer bedelleri ve bonservis bedelleri aşılması zor engeller aynı zamanda. Bu süreç çok yıpratıcı bir süreç ki biraz da yıprandığınızı biliyoruz. Bu aşılması zor süreci nasıl atlatıyorsunuz?

Sadece menajerler ve başkanlar bu işin içinde değil oyuncuların aileleri de bu işin içinde. Bu süreçte bir hayli zor çalışma ortamı buluyoruz. Tabii ki çok titiz bir çalışma ortamı gerekiyor. Ve uzun bir süreç oluyor. Ama sonunda o mutluluğu yaşıyoruz. Galatasaray’ın başarısı için çok önemli bir adım attığımızı düşünüyorum.

Bundan bir hafta önce sizin bir demeciniz vardı: “Galatasaray camiasına yakışır bir transfer yapacağız, taraftarımız sabretsin” şeklinde. Sayın Başkan Adnan Polat’ın da bir açıklaması vardı: “Hayat biter transfer bitmez” diye. Şuna dikkat çekmek istiyorum, Keita transferinden sonra başka transferler olacak mı?

Bunları hocamızla oturup tartışıyoruz. Bireysel kararlar almıyoruz. Bu sene böyle bir çalışma başlattık. Hocamızla beraber ortak aldığımız kararlarla hareket ediyoruz. Transferlerimiz bütçemiz doğrultusunda gerçekleşiyor. Bütçemize uygun, Galatasaray’a yakışan futbolcuları kazandırmaya devam edeceğiz.

Son olarak Keita kampa ne zaman katılacak, resmi imza ne zaman ve nerede atılacak?

Önümüzdeki hafta başı kampa katılmasını planlıyoruz. Resmi imzayı da kampta gerçekleştirmek istiyoruz.

dun melıh abı ustunel fransada demıstı ve fransada ayrılıp ıngiltereye gitti demıstı

B_4192_haldunuB.jpg

Haldun Üstünel Keita Transferini Değerlendirdi

Galatasaray futbol şubesinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Abdul Kader Keita’nın Galatasaray’a transferiyle ilgili Galatasaray TV’ye özel açıklamalar yaptı.

Öncelikle Abdul Kader Keita’nın Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyoruz. Siz uzun süredir yurtdışındasınız. Önemli bir ismi Galatasaray’a kazandırdınız. Bu konu hakkında neler söyleyeceksiniz, transferin perde arkasından bahseder misiniz?

Öncelikle camiamız ve Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum. Bizim için bir hayli uğraş verdiren bir transfer gerçekleştirdik. Galatasaray’a Keita’yı kazandırdığımız için son derece mutluyuz. Bildiğiniz gibi çok yönlü ve yetenekli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Hocamızın bilgisi doğrultusunda transferi gerçekleştirdik. İki yıla aşkın bir süredir bizim de izlediğimiz, takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Bu transferi gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyi yaptık. İnşallah hem camiamıza hem de Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum.

Sayın Üstünel transferde gizlilik elbette çok önemli ki siz bu sene bize çokça yaşattınız. Frank Rijkaard’la başlayan Gökhan Zan’la devam eden Mustafa Sarp ve Leo Franco daha önceden de Kewell, Baros transferlerinde de bu gizlilik hep bu şekilde sürdü. Bunun sırrı nedir Sayın Üstünel?

Bizim için transferde gizlilik çok önemli. Bildiğiniz gibi bunlar çok zorlu süreçler. Ne kadar az duyulursa veya duyulmazsa bizim için o kadar rahat çalışma imkanı oluşuyor. Bunu böyle değerlendirmek gerekiyor. Bazı alınganlıklar oluyor. Bu alınganlıklara gerek olmadığı düşüncesi içindeyim. Koşullar böyle gerektiriyor, bizim için pazarlık olsun görüşmeler olsun daha rahat şartlar altında gerçekleşiyor. Onun için bu sistemi biz ön planda tutmaya özen gösteriyoruz.

Biliyoruz ki siz yurtdışında menajerlerle ve başkanlarla birliktesiniz. Transfer bedelleri ve bonservis bedelleri aşılması zor engeller aynı zamanda. Bu süreç çok yıpratıcı bir süreç ki biraz da yıprandığınızı biliyoruz. Bu aşılması zor süreci nasıl atlatıyorsunuz?

Sadece menajerler ve başkanlar bu işin içinde değil oyuncuların aileleri de bu işin içinde. Bu süreçte bir hayli zor çalışma ortamı buluyoruz. Tabii ki çok titiz bir çalışma ortamı gerekiyor. Ve uzun bir süreç oluyor. Ama sonunda o mutluluğu yaşıyoruz. Galatasaray’ın başarısı için çok önemli bir adım attığımızı düşünüyorum.

Bundan bir hafta önce sizin bir demeciniz vardı: “Galatasaray camiasına yakışır bir transfer yapacağız, taraftarımız sabretsin” şeklinde. Sayın Başkan Adnan Polat’ın da bir açıklaması vardı: “Hayat biter transfer bitmez” diye. Şuna dikkat çekmek istiyorum, Keita transferinden sonra başka transferler olacak mı?

Bunları hocamızla oturup tartışıyoruz. Bireysel kararlar almıyoruz. Bu sene böyle bir çalışma başlattık. Hocamızla beraber ortak aldığımız kararlarla hareket ediyoruz. Transferlerimiz bütçemiz doğrultusunda gerçekleşiyor. Bütçemize uygun, Galatasaray’a yakışan futbolcuları kazandırmaya devam edeceğiz.

Son olarak Keita kampa ne zaman katılacak, resmi imza ne zaman ve nerede atılacak?

Önümüzdeki hafta başı kampa katılmasını planlıyoruz. Resmi imzayı da kampta gerçekleştirmek istiyoruz.

https://www.galatasaray.org/galatasaraytv/roportaj/haber/4192.php

27 yaşına gelmiş ama elle tutulur bir başarısı yok dolayısı ile yedekde bekleyecek dinç bir adam olarak alınmış gibi görünüyor.Yerli oyuncularımız zaten bu bölgeyi doldurabilecek kapasitede.Bence gereksiz bir transfer yaptık.

lille i kim cl ye götürdü,peki lyon neden 16 milyon avro verdi? ozaman rijkaard lı barcada ilgileniyordu

fazla negatif bir yorum olmamışmı???

Bu adam var ya; Volkan'ın (fb) ............. koyar.

Adam tam bir hayvan. Defans 2 taraftan sıkıştırıyor. Şöyle bir silkinip ikisini bir yere fırlatıyor, yoluna devam ediyor.

Tek olumsuz tarafı sanırım pas vermeyi öğretmemişler. Hep ben vurayım,sadece ben oynayayım gibi bir havada. Kaleciden topu alıp karşı kaleciye kadar getiriyor. . Ama pas verdiği zaman da 40 metrelik mükemmel paslar atıyor.

yanlışın var adamın gayet bol asisti var. tek eksiği bitiriciliği az ama kötü değil sadece az.

gecen sene sag kanatı neden dolduramadı yerli oyuncularımız ?

Şu konuşma hiç hoş değil.%90'nı Galatasaraylıdır bu kişilerin.Telefonden giriyordur, iş yerinden giriyordur, üye olmaya üşeniyordur.Bırakalım bu tarz söylemleri arkadaşlar.Velev ki rakip takım taraftarı olsun, yine de gereği yok.Burdan birçok arkadaşta onların sitelerine gidiyor.

Yanlış anlamayın Ahmet Bey.Genel için bir söylemdir.

Hoş gelmişler.

Selam Melih abi.

Dün akşam “Fransa’da bir isimle anlaşıldı şimdi sonra da İngiltere’de görüşmeler olacak” demiştiniz.

Acaba İngiltere’deki isim bir savunma oyuncusu mu yoksa sizin dediğiniz gibi Linderoth’u yedek bırakacak iki yönlü orta saha mı?

Saygılar…

(Selam, bundan sonraki transfer bazı şartalara bağlı. Mesela Servet Çetin’in gidip gitmeyeceğine.

Selam, bundan sonraki transfer bazı şartalara bağlı. Mesela Servet Çetin’in gidip gitmeyeceğine. Linderoth gibi oyunun iki yönünü de oynayan bir futbolcuyla el sıkışıldı. Yakında belli olur durum. Sevgilerimle. Melih)

Marsilya'nın sağ açığı Valbuena gelse keşke demiştim.

Lyon'un sağ açığı Keita geldi :D

Yaklaşmışım aslında :D

Videosunu izledim.Harbi bu adam tam psiko!Mükemmel valla.Helal Olsun Üstünel abi.Mükemmel bir iş başarmışsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt