Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Melih Şabanoğlu'na göre bir ortasaha oyuncu ile anlaşılmış. Servet'in durumu bekleniyormuş. Giderse stoper alınacakmış..

Birde H.Üstünel Keita'nın önümüzdeki haftabaşı kampa katılacağını söyledi. Yani bu durumda hazırlık maçlarının hiçbirinde oynayamıyor malesef..

galatasray'ın sağ açık alacağını bilmeyen mi vardı? Destekli atmışlar. Bu transferleri rijkaard, haldun üstünel ve adnan polat dışında fazla bilen olduğunu sanmıyorum. üst komşum eski bir galatasaraylı futbolcu. Her zaman klübün içinde olmasına rağmen o bile bilmiyordu.

Geçiniz türkspor.net i felan. Tek spor medyası galatasaray.org

+1905

Herkezin görüşüne saygılıyım,sonuçda söylediklerim benim persfektifimden gördüğüm değerlendirmelerdir.Lyonun bu oyuncuyu çok fazla paraya transfer etmesi bizi ilgilendirmiyor,zira 16 milyon euroya alınmış bir oyuncuyu biz aynı fiyat çerçevesinde almıyoruz dolayısı ile adamın piyasasının düşmüş olduğunu burdan görebiliriz.

Biz lincolnüde tarihimizin en büyük transferi olarak aldık ama gelin görünkü bu adamı yarı fiyatına dahi satamıyoruz.

Geçen yıl sağ tarafı dolduramıyışımızın 2 önemli nedeni vardır;

1-teknik direktör beceriksizliği,

2-bitmek bilmeyen sakatlık sıkıntıları..

Oyasaki özellikle mevcut kadromuza bakarak şunu söylebilirimki sağ kanat sıkıntımız olmamalıydı geçen sezon ama sadece sağ kanatla değil,tüm bölgelerde sıkıntı yaşadık.

Benim görüşüm bu oyuncunun topyekün kötü bir oyuncu olduğu kesinlikle değildir,sadece o bölge için değilde forvet yada orta alanın ortasına yani lincolnün yerine bir oyuncu alydık daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Reijkard ile takımda eskisinden daha çok forma savaşı verilecek,eski huylardan vazgeçen oyuncular formayı kapacak dolayısı ile keitanın oynayacak bölgede keitanın "banko 11"de çıkacağını düşünmüyorum zira sırf lyona çok pahalı transfer edildi diye gözü kapalı 11de çıkarmak bence diğer oyuncularada haksızlık olur düşüncesindeyim.

Elbetteki avrupa kupalarındaki konumumuz ve mali durumumuz ortadadır,yollara kırmızı halı serip queresma yada biglia gibi oyuncuları alacağımızıda düşünmüyorum,keşke alabilsek ama govue gelse daha iyi olabilirdiği diye düşünüyorum ben.

Sonuç itibari ile eldeki imkanlar bu oyuncuyu almaya yetiyor ise diyebilecek lafımız olamaz elbette,izleyeceğiz ve takip edeceğiz ancak şuanda uzun zamandır transfer bekleyen arkadaşlaşların işe duygusal bakmamasını ve bu oyuncudan mucize beklememelerini tavsiye ederim zira reijkard gibi bir teknik direktör bu oyuncunun daha önceki maçlarında yaptığı çalımlara asla müsama göstermez.

Umarım biz yanılırız ve takıma olağanüstü bir katkı ederek klübümüze faydalı olur.Bu transfer için haldun üstünelin çabalarını ve emeklerinide es geçmeyelim çok uğraşdı çünki..

Renktas yeni transferimiz Keita ile ilgili bir çok arkadasımızın kafasında soru işareti var ama sunu hatırlatmak isterim rijkard acıklamalarında bana yıldız oyuncu degil oynayacak takıma katkısı olacak oyuncu gerekli demişti artı bildigim kadarı ile Keita'yı barselona basında ikende istemiş ama Keita Lyon'u tercih etmişti yani kısacası Rijkard'ın tanıdıgı ve istedigi bir oyuncuyu alıyoruz onun kafasındaki sablonda da önemli bir yer tutacagına inanıyorum

bence konuya bu acıdan bakarsanız daha bir anlam kazanır bu transfer

Emana da gelecek kesin.. Basında çıkmıyor bu aralar..

Galatasray'ın sağ açık alacağını bilmeyen mi vardı? Destekli atmışlar. Bu transferleri rijkaard, Haldun Üstünel ve Adnan Polat dışında fazla bilen olduğunu sanmıyorum. Üst komşum eski bir Galatasaraylı futbolcu. Her zaman klübün içinde olmasına rağmen o bile bilmiyordu.

Geçiniz Türkspor.net i felan. Tek Spor medyası Galatasaray.org

olur mu dostum herkes stoper ve forvet diyordu bilemedin ortasaha deniliyordu kimse sag acıktan bahsetmiyordu sana özel duyumlar geliyorsa orası baska bilemem ama hakkını yememek lazım ben ilk defa turkspor'dan sag acık lafını duydum

ilk yazim abdul kadire kismetmis.. daha onceki seneler baska GS forumunda yazmis, gscimbom u yeni kesfetmis ve bu forumumuza uzaktan bakip takip ediyordum. kayit olup ozellikle finaller haftasinda eskiden yaptigim gibi saatlerce vakit gecirmek istemiyordum...

ama gokhan zan kazmasini transfer edince sinirlenip kayit oldum herkese merhaba!!!

Bana kalirsa bu transferde ilk tercihimiz degil idi...(Keita)

her ne kadar ustunel abimiz hep bizi ters kose yapsa da, ben babel gibi isimlerin tamamen hayal urunu olduguna inanmiyorum...ustelik rijkaard gibi kariyerli bi hollandali bizdeyken. anlasilan medya bu sefer hakli giibi gorunuyor.. servet transferi yatinca genc yildiz babel dururken abdul kadiri getirdik..

Hani babel vs gibi flas isimler hic ortaya atilmasa,istahimiz kabartilmadan direk keita gelse sevincten duvara kafa atarim ama babelden sonra biraz buruk bi sevinc yasadim.. aslinda bu burukluk son yillarda yonetimimizin(Ustunel abimizin de diyebiliriz)ne kadar bizi iyi transferlere alistirdiginin gostergesidir...

Emana'nın da alınması halinde tecavüzcü kimliğimizle Coşkun abimizi aratmayız artık...

Keita 7 milyonsa yaklaşık 5 milyon bütçemiz kaldı demektir..

işte arkadasım.sende medyaya uyup kpitalist düzene ayak uydurmuşsun:D:D

şaka bi yana kardeşim medyaya bazı sallamasyonlara inanma.kim dedi galatasarayın 10 milyonu var 15 milyonu var.hepsi sallamasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt