Herkezin görüşüne saygılıyım,sonuçda söylediklerim benim persfektifimden gördüğüm değerlendirmelerdir.Lyonun bu oyuncuyu çok fazla paraya transfer etmesi bizi ilgilendirmiyor,zira 16 milyon euroya alınmış bir oyuncuyu biz aynı fiyat çerçevesinde almıyoruz dolayısı ile adamın piyasasının düşmüş olduğunu burdan görebiliriz.
Biz lincolnüde tarihimizin en büyük transferi olarak aldık ama gelin görünkü bu adamı yarı fiyatına dahi satamıyoruz.
Geçen yıl sağ tarafı dolduramıyışımızın 2 önemli nedeni vardır;
1-teknik direktör beceriksizliği,
2-bitmek bilmeyen sakatlık sıkıntıları..
Oyasaki özellikle mevcut kadromuza bakarak şunu söylebilirimki sağ kanat sıkıntımız olmamalıydı geçen sezon ama sadece sağ kanatla değil,tüm bölgelerde sıkıntı yaşadık.
Benim görüşüm bu oyuncunun topyekün kötü bir oyuncu olduğu kesinlikle değildir,sadece o bölge için değilde forvet yada orta alanın ortasına yani lincolnün yerine bir oyuncu alydık daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Reijkard ile takımda eskisinden daha çok forma savaşı verilecek,eski huylardan vazgeçen oyuncular formayı kapacak dolayısı ile keitanın oynayacak bölgede keitanın "banko 11"de çıkacağını düşünmüyorum zira sırf lyona çok pahalı transfer edildi diye gözü kapalı 11de çıkarmak bence diğer oyuncularada haksızlık olur düşüncesindeyim.
Elbetteki avrupa kupalarındaki konumumuz ve mali durumumuz ortadadır,yollara kırmızı halı serip queresma yada biglia gibi oyuncuları alacağımızıda düşünmüyorum,keşke alabilsek ama govue gelse daha iyi olabilirdiği diye düşünüyorum ben.
Sonuç itibari ile eldeki imkanlar bu oyuncuyu almaya yetiyor ise diyebilecek lafımız olamaz elbette,izleyeceğiz ve takip edeceğiz ancak şuanda uzun zamandır transfer bekleyen arkadaşlaşların işe duygusal bakmamasını ve bu oyuncudan mucize beklememelerini tavsiye ederim zira reijkard gibi bir teknik direktör bu oyuncunun daha önceki maçlarında yaptığı çalımlara asla müsama göstermez.
Umarım biz yanılırız ve takıma olağanüstü bir katkı ederek klübümüze faydalı olur.Bu transfer için haldun üstünelin çabalarını ve emeklerinide es geçmeyelim çok uğraşdı çünki..