Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

olur mu dostum herkes stoper ve forvet diyordu bilemedin ortasaha deniliyordu kimse sag acıktan bahsetmiyordu sana özel duyumlar geliyorsa orası baska bilemem ama hakkını yememek lazım ben ilk defa turkspor'dan sag acık lafını duydum

turkspor sag acık dedı dıye bılmıs mı oluyor :D sıte sahıplerının yaslarını merak edıyorum amatorun amatoru bı sıte cunku yorum yazanlara cevap vermeler her haberın basında sacma sapan sıtemler vs...

Vallaha yeni kalktim ve alacagin olsun Haldun demek istiyorum. Gecelerce forumda sabahliyorum sen kalkip transferi sabahin köründe yapiyorsun! Ayrica bir de O-H-A demek istiyorum sana! Biz 30 yasindaki formsuz Owen'a dünden raziydik ama sen naptin abiii?!?!?!

Renktas yeni transferimiz Keita ile ilgili bir çok arkadasımızın kafasında soru işareti var ama sunu hatırlatmak isterim rijkard acıklamalarında bana yıldız oyuncu degil oynayacak takıma katkısı olacak oyuncu gerekli demişti artı bildigim kadarı ile Keita'yı barselona basında ikende istemiş ama Keita Lyon'u tercih etmişti yani kısacası Rijkard'ın tanıdıgı ve istedigi bir oyuncuyu alıyoruz onun kafasındaki sablonda da önemli bir yer tutacagına inanıyorum

bence konuya bu acıdan bakarsanız daha bir anlam kazanır bu transfer

Zaten bu anlamda kafamdaolan soru işaretlerini kaldıracak yegane güvendiğim isim reijkard olacak.Yoksa haldun üstünel bu kadar kasıp bu adamı transfer etmezdi.İşin bir diğer ilginç yanı bu adamı forumda hiç başlık açıp tartışmadık yani bu yılki transfer politikamız inanılmaz gizlilik içerisinde gidiyor.Ben şu yaşımda böyle gizlilik görmedim,değme istihbahrat birimlerine taş çıkarır bizim transfer komitesi bu anlamda bizi tam anlamı ile kontrpiye ettiler :D

Şuanki görünen tabloda ben reijkard penceresinden baktığımda şunu görüyorum;

adam barçada iken eldeki kadronun kalitesi ile bir yerlere geldiğini yazan çizen çoktu,teknik adamlığı çok tartışılıyordu dolayısı ile şimdi yıldız oyuncu istemeyip kafasındaki şablona uyacak adamlar ile başarılı olmak istemesi onun bu anlamda çok hırslı ve başarıya aç olduğunu gösteren en büyük konu olduğunu düşünüyorum.Keita reijkardın kafasında olan isim ise bize ancak bu oyuncuyu takip etmek düşer,sonuçda bu transfer reijkardın isteği ile olmuşdur.

hani nerde o duyumcular blogcular Fossacimbom vs........

Hafta sonuna kadar son transferde açıklansa da rahatlasak artık.

Daha fazla beklemek istemiyorum. :D

Cok güzel bir transfer!!!!!

Iste bu be Halduncum..

işte arkadasım.sende medyaya uyup kpitalist düzene ayak uydurmuşsun:D:D

şaka bi yana kardeşim medyaya bazı sallamasyonlara inanma.kim dedi galatasarayın 10 milyonu var 15 milyonu var.hepsi sallamasyon

Medya falan değil arkadaşım.. Ben bugün itibariyle borç durumumuza göre ufak bir çıkarım yaptım.. Transfer bütçemiz belli değil, ama ben 12-13 milyon €'dan fazla harcayacağımızı düşünmüyorum..

olur mu dostum herkes stoper ve forvet diyordu bilemedin ortasaha deniliyordu kimse sag acıktan bahsetmiyordu sana özel duyumlar geliyorsa orası baska bilemem ama hakkını yememek lazım ben ilk defa turkspor'dan sag acık lafını duydum

adnan sezgin söyledi kanata oyuncu alacagız diye

türkspor uyduruyo işte napsın :D

1 Hafta uğramayın foruma , daha action olmaz. :p

Babel'ler Owen'lar salladı medya.

Yine ters köşe yaptı yönetim.

Kewell-Arda-Keita...Mal ederler artık rakipleri :D

En az 1 hafta bişey beklemeyin :)

Yapma be renkdaş. :D

Açıkçası transfer istiyorum gibi gözükmesin bence bu kadarı takıma yeter.

Ama olacağı belli.

O yüzden hemen bitsede boşuna kim gelcek diye beklemesek. Sonra forum kafayı yiyor. Buna bir kaç kere rastladım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt