Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Fm'de de güzelmiş.

2010 çıksın parlatırım ben onu.:D

ben artık duyum aldım yok kaynak saglam gıbı laflara ınanmam Haldun Ustunel den iki haber alırsın 1. Transfer yapacaz 2. X camiamıza hayırlı olsun :D duyum aldım dıyenler yalanın kuyruklusunu soyleyenlerdır (tahmınlerı ayrı tutuyorum)

Servet, Linderoth, Nonda ve Lincoln, bu oyunculara bagli yabanci transfer bence.

Eger bunlari satarsak yada gönderirsek, en az 2 yabanci daha alirlar!

Uefa maçına az bür süre kaldı,yeni transfer için artık bu kadar süre bekleyeceğimizi sanmıyorum,servet transferi yattığı için belki isimli bir oyuncu getiremedik,bakalım yeni ters köşe yatışımız hangi oyuncu olacak.Şöyle 1 aylık transfer haberlerine baktımda bu keita hiçbir haberde yer almamış (geçen hafta itibari ile).

Enteresan bir lig olacak bu yıl,ben özellikle pafdan gelecek oyuncuların performanslarını merak ediyorum zira dünki maçda umut veren oyuncular vardı.Umarım reijkard gerektiği zaman bu oyuncuları kazanmak adına performanslarıı sergiletecek şansları verir.

Servet, Linderoth, Nonda ve Lincolnun, bu oyunculara bagli yabanci transfer bence.

Eger bunlari satarsak yada gönderirsek, en az 2 yabanci daha alirlar!

Nonda ve Lincoln gitmeli bence.

Servet'e de 8-9 falan verirlerse ve iyi bir altarnatifi varsa satılır.

Am a Linderoth kalsın. En azından orta sahada onun gibi bir yedeğe ihtiyacımız çok olacak.

Zaten foruma kafayı yediren zatı muhterem duyumcular..

Biri çıkar x otelde falanca imza attırıldı der beklenti artar..

Sonradan x bloglar vs vs vs vs yerlere tasınır.. Sonrada keita gibi olanlara izlemeyenler abi ne gerek vardı lan elimizde patlamasın derler.

Resmi site açıklasında sonrası malum ben kendi fikrimi söyliyim bir tane daha transfer olucaktır koskoca galatasaray serveti satıp bilmemkimi acıklıcak hali yok yada lincolnu

zaten 7 yabancımız var 1 tane daha alabiliriz. Medyada artık saat bası ortaya bir isim atar

ki bu sefer tutsun diye işallah tez zamanda transferler acıklanırda millet sinir sahibi olmaz

Türkspor der artık biiz demiştik karabombayı aldık sonunda diye.. :D

arkadaşlar milliyet.com.tr girip adamın videosuna bakarsanız mükemmel bir adam olduğunu görürsünüz inş gs de bu performansını sergiler

bir daha DHA ya inanmayacağım

Anguttan Galatasaray almadan önceki Keita yorumları.

süper bu çocuk.Hız,fizik ,teknik herşey var. İnanın böylebir oyuncu KEzmana 30 gol attırır bir sezonda!

Yani Tam bizim için biçilmiş kaftan.Zaten görüntülerden görüleceği üzere atmaktan çok attırmayı seven bir yapısı var.

adam 3 kişinin ortasına dalıp çalım atıp sonra koşturuyor arkasından defans sadece izliyor daha ne diyeyim size..

muhteşem bi oyuncu...

bu kadar hızlısına yetişen olursa 3 ncüsü gelsin hocam ya bırak gelsin alexe dokunduğunda atmıyor mu kendini bu adam öyle de değil tekme tokat allah ne verdiyse dalıyor milletin içine,ben uzun süredir takip etttiğim için bu kadar ısrarcıyım alexin bende delisiyim ama hem teknik hemde fizik gücü üst düzey bir atlet bu adam....

Girin okuyun; bir Galatasaray öncesi yorumları bir Galatasaray sonrası yorumları. Çok yaşa angut çok yaşayın fenerliler en sevdiğim forum angut.som.

:D:D

Yıllık 2.2 m€ mu alacak?

Anguttan Galatasaray almadan önceki Keita yorumları.

süper bu çocuk.Hız,fizik ,teknik herşey var. İnanın böylebir oyuncu KEzmana 30 gol attırır bir sezonda!

Yani Tam bizim için biçilmiş kaftan.Zaten görüntülerden görüleceği üzere atmaktan çok attırmayı seven bir yapısı var.

adam 3 kişinin ortasına dalıp çalım atıp sonra koşturuyor arkasından defans sadece izliyor daha ne diyeyim size..

muhteşem bi oyuncu...

bu kadar hızlısına yetişen olursa 3 ncüsü gelsin hocam ya bırak gelsin alexe dokunduğunda atmıyor mu kendini bu adam öyle de değil tekme tokat allah ne verdiyse dalıyor milletin içine,ben uzun süredir takip etttiğim için bu kadar ısrarcıyım alexin bende delisiyim ama hem teknik hemde fizik gücü üst düzey bir atlet bu adam....

Girin okuyun; bir Galatasaray öncesi yorumları bir Galatasaray sonrası yorumları. Çok yaşa angut çok yaşayın fenerliler en sevdiğim forum angut.som.

:D:D

En büyük korkum transferlerimizi gölgede bırakmak için

Azizenin istifa etmesidir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt