Cüneyt şimşek
Kırmızı Üye
- 6 Aralık 2008
- 1.230
- 0
- 1.306
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da
Fm'de de güzelmiş.
2010 çıksın parlatırım ben onu.
Fm'de de güzelmiş.
2010 çıksın parlatırım ben onu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Servet, Linderoth, Nonda ve Lincolnun, bu oyunculara bagli yabanci transfer bence.
Eger bunlari satarsak yada gönderirsek, en az 2 yabanci daha alirlar!
Türkspor der artık biiz demiştik karabombayı aldık sonunda diye..![]()
bir daha DHA ya inanmayacağım
Steaue'ye gelen geçen attı bir biz atamadık![]()
Anguttan Galatasaray almadan önceki Keita yorumları.
süper bu çocuk.Hız,fizik ,teknik herşey var. İnanın böylebir oyuncu KEzmana 30 gol attırır bir sezonda!
Yani Tam bizim için biçilmiş kaftan.Zaten görüntülerden görüleceği üzere atmaktan çok attırmayı seven bir yapısı var.
adam 3 kişinin ortasına dalıp çalım atıp sonra koşturuyor arkasından defans sadece izliyor daha ne diyeyim size..
muhteşem bi oyuncu...
bu kadar hızlısına yetişen olursa 3 ncüsü gelsin hocam ya bırak gelsin alexe dokunduğunda atmıyor mu kendini bu adam öyle de değil tekme tokat allah ne verdiyse dalıyor milletin içine,ben uzun süredir takip etttiğim için bu kadar ısrarcıyım alexin bende delisiyim ama hem teknik hemde fizik gücü üst düzey bir atlet bu adam....
Girin okuyun; bir Galatasaray öncesi yorumları bir Galatasaray sonrası yorumları. Çok yaşa angut çok yaşayın fenerliler en sevdiğim forum angut.som.
![]()
DHA en azından Lyon'dan oyuncu alacagımız kısmını tutturdu![]()
Digerleri ülkeyi bile tutturamıyorlar![]()
en büyük korkum transferlerimizi gölgede bırakmak için
azizenin istifa etmesidir...