Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

lyon'un iki sene önce lille'den 16M euro karşılığında aldığı, lyon tarihinin en pahalı ikinci oyuncusunu, fransa liginin en çok kazanan oyuncusunu

lyon gibi kar etmeden satış yapmayan bir kulüpten 7M euro gibi bir rakama almak transfer başarısı sayılır. haldun üsütnel'i kutlamak isterim. lyon eğer remy'yi alacak olmasa keita'yı bu rakama bırakmazlardı diye düşünüyorum.

bu oyuncuyu fazla izlememiş olanlar için;

artı yönleri; çok yönlü, hızlı, teknik, güçlü, dikine oynar, bileklerine hakim, şutları isabetsiz de olsa sert, çalım atmakta zorlanmaz

eksi yönleri; istikrarsız, disiplinsiz, topla gerektiğinden fazla oynar (hasan şaş :D), pas vermeyi sevmez, oyun zekası vasat, takım oyunu oynamaz, son vuruşları biraz zayıf

ayrıca önemli bir sakatlık geçirmemesi önemli bir artı medyada geçen isimlere bakınca.

şimdi bütün bunları düşününce yattara'nın birkaç gömlek üstü diyebiliriz kendisi için. mental özelliklerinden daha çok fiziği, hızı ve yeteneğiyle oynar. disiplin ve istikrar yönünden biraz lincoln'ü andırmasından korkuyorum. ama aynı zamanda da sisteme "cuk" oturan, 4-3-3 için yaratılmış bir oyuncu. hızlı, teknik, dikine oynayan ... bu transferi rijkaard'ın çok istemesi ve bu doğrultuda yapılması içimi rahatlatan bir durum. biraz istikrar sağlar ve disiplin kazanır ve rijkaard'ın pasa dayalı sistemine ayak uydurursa bizim için vazgeçilmez bir oyuncu olabilir kendisi.

Aha süper.Bol bol bol bol bol bol bol bol hayırlı our umarım..:):)Süper oldu..

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Cihan Kamer: " İsteseydik Abdul Kader Keita'yı alırdık ama taraftarımıza ve camiamıza sorduk 'topuz' dediler. Bu yüzden hem Türkiye'yi daha iyi tanıdığı hem de taraftarımız topuz diye tutturduğu için Mehmet Topuz'u tercih ettik."

:D:DAğlayın daha ağlayın!!:D

Askerde de izlersin dostum gazinoların cogunda digitürk var artık. Bende aralıkta askerim. Şampiyon oldugumuz zaman döncem :D

askerde maç seyredilmiyor yanöbetler biyandan eğitim işler milletin dangalaklığı cart curt ne yazıkki hiç zevk alınmıyor geçen sene izlediğim maç sayısı 5 i geçmez derbiler uefa dahil bide askerliğe psikolojik olarak iyi hazırlayın kendinizi işiniz çok zor

Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi Cihan Kamer: " İsteseydik Abdul Kader Keita'yı alırdık ama taraftarımıza ve camiamıza sorduk 'topuz' dediler. Bu yüzden hem Türkiye'yi daha iyi tanıdığı hem de taraftarımız topuz diye tutturduğu için Mehmet Topuz'u tercih ettik."

daha neler zuahahaha :f50::f50:

heheheh güzeldi bu...:m26:

Fatih Yarlıgayan@

Ağustosda bende askerim;),Erken sevk için dilekçe göndermişdim..Büyük ihtimal kabul edilecek

Hem Ordusporumu hemde Galatasaray'ımın maçlarını kaçıracam:(

Haberi yeni görüyorum OMG :D

Müthiş transfer

Bir 007 Haldun klasigi :D

Edit: Türkçemize özen gösterelim..

Fatih Yarlıgayan@

Ağustosda bende askerim;)

Bende askerim.Maçları kaçırma olasılığı çok düşük.Hemen hemen tüm arkadaşlarım nöbet harici tüm sezonu izlediler maçları.Hakkari'de de sınır karakolunda da, Edirne'de sınır karakolunda bile Lig Tv varmış.Kısmet inşallah izleriz. Ki adamlar acemi birliktede usta birliğindede izlemişlerdi tüm maçları.

Bu sezon izleyemezsem derin bir hayal kırıklığı olur.Hızlı bir takım...

Bende yeni geldim askerden her bölükte digitürk var zaten askerler kendi aralarında para toplayarak alıyorlar yoksa bile (olmama olasılığı yok gibi bişey) kendi aranızda halledip komutanın izniyle alabilirsiniz. Sadece nöbetlerde maç seyredemezsiniz yada herhangi bir görev verilmişse yada kısmınız maç izlemek için müsait değilse bir şekilde izlersiniz ama ne kadar zevk alırsınız orasını bilemem :(

Ama birsey var, butun lyonlular sevinde bu habere. 10 milyon kaybettiler ama halen seviniyorlar ben anlamadim.

forum burda : https://forum.olweb.fr/showthread.php?t=140343

Kimsenin sevindiği yok. tamam elbette vardır her oyuncunun seveni varsa sevmeyenide vardır. ama genel kanıları okudum şöyle sıralayabilirim;

1- Kendini göstermesine fırsat veremedik,

2-Güçlü fiziğini kullanamadık onun yerine daha pasif adamları oynattı Teknik Direktörümüz

3- Kaybedilen para 13m Euro ve çok (demekki 5-6 ya mı aldık ne yaptık bende bilmiyorum:))

4- Güzel bir başlangıcı orda yapabilir bizde o bölgedeki adam çokluğu dezavantaj oldu kendisine

5- Kumaşı iyi lakin bizimle uyuşmadı kanı. Ama seviniyorum gitmesine çok para alıyordu bizden.

Yani gitmesine sevinenler: sevenleri ( başlangıç yapmasını isteyenler) ve maddi açıdan külfeti. Birde yeni transfer bekliyorlar ayrıca inanın Benzema'nın gidişine sevinende var maddi açıdan aynı Keita da olduğu gibi.

Lyon taraftarı çok bağlı değildir oyunculara tipik taraftar bizim gibi havaalanında karşılamazlar o yüzden ciddiye almayın. bu bize özgü birşey sevmek sahip çıkmak. Amatör ruhumuz işte. Adamlar Juninho ya da sevinmişler ona da baktım. Yani azcık mallar :) ama sevinme sebebleri yukarda söylediğim gibi maddi açıdan ve revizyon açısından.

Kimsenin sevindiği yok. tamam elbette vardır her oyuncunun seveni varsa sevmeyenide vardır. ama genel kanıları okudum şöyle sıralayabilirim;

1- Kendini göstermesine fırsat veremedik,

2-Güçlü fiziğini kullanamadık onun yerine daha pasif adamları oynattı Teknik Direktörümüz

3- Kaybedilen para 13m Euro ve çok (demekki 5-6 ya mı aldık ne yaptık bende bilmiyorum:))

4- Güzel bir başlangıcı orda yapabilir bizde o bölgedeki adam çokluğu dezavantaj oldu kendisine

5- Kumaşı iyi lakin bizimle uyuşmadı kanı. Ama seviniyorum gitmesine çok para alıyordu bizden.

Yani gitmesine sevinenler: sevenleri ( başlangıç yapmasını isteyenler) ve maddi açıdan külfeti. Birde yeni transfer bekliyorlar ayrıca inanın Benzema'nın gidişine sevinende var maddi açıdan aynı Keita da olduğu gibi.

Lyon taraftarı çok bağlı değildir oyunculara tipik taraftar bizim gibi havaalanında karşılamazlar o yüzden ciddiye almayın. bu bize özgü birşey sevmek sahip çıkmak. Amatör ruhumuz işte. Adamlar Juninho ya da sevinmişler ona da baktım. Yani azcık mallar :) ama sevinme sebebleri yukarda söylediğim gibi maddi açıdan ve revizyon açısından.

çok güzel açıklamışsın :007:

saol Tunç renkdaşım. Gerçekler. Herkes ordaki gülücekleri "seviniyorlar" sanıyor. Evet var ama genel değil orda verdiğim sebeblere seviniyorlar. şimdi şöyle düşün bizde daha düşük bir takıma Lincoln gitse o golleri görseler ? ne derler ? yada Nonda gitse ? aynı şey değil mi ? birçoğumuz bu oyunculara kötü demiyor ki :S biz neyden yakınıyoruz "takıma uyumu yok ve para" aynı şey olmasada benzer durum Keita için orda şuan. saygılar

Böyle oyuncular performans gösterirse çok sevilir ama tutmazsa mayası takımla en sevilmeyen adamlardan olur.

Fatih Yarlıgayan@

Ağustosda bende askerim;),Erken sevk için dilekçe göndermişdim..Büyük ihtimal kabul edilecek

Şimdi konuyla tamamen alakasız Vatana olan borcumuzu nasılsa öderiz ister kanımızla ister terimizle ister canımızla ama yemin ediyorum Galatasaraya olan borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz.

Ya ben hayatımda bu günden daha fazla asla mutlu olamıcam kelimesini çok kullandım Örnek babam hastaydı iyileşti son hafta bi şampiyon olduk :D adamı evde bırakıp gittim uefa kupasını aldık dedim bi daha böyle bi mutluluk nasıl tadacağım derken paaat süper kupa geldi peşinden..

fenevi 5-1 yenip azizi istifa ettirtmek ap ayrı bir mutluluktu bu mutluluk borcları kombine falan alsamda kapanmaz Galatasaraylı olmak ayrıcalıktır hakikatten öyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt