Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Abdul Kader Keita Galatasaray 'da

Arkadaşlar bu Keita resmen uçuyor ya. İzlerken gözlerim yoruluyor yemin ediyorum :D

Bir tek Keita ayakta kalmış. Aslanım benim :D

_41796304_fouls_getty.jpg

Şimdi konuyla tamamen alakasız Vatana olan borcumuzu nasılsa öderiz ister kanımızla ister terimizle ister canımızla ama yemin ediyorum Galatasaraya olan borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz.

Ya ben hayatımda bu günden daha fazla asla mutlu olamıcam kelimesini çok kullandım Örnek babam hastaydı iyileşti son hafta bi şampiyon olduk :D adamı evde bırakıp gittim uefa kupasını aldık dedim bi daha böyle bi mutluluk nasıl tadacağım derken paaat süper kupa geldi peşinden..

fenevi 5-1 yenip azizi istifa ettirtmek ap ayrı bir mutluluktu bu mutluluk borcları kombine falan alsamda kapanmaz Galatasaraylı olmak ayrıcalıktır hakikatten öyle.

aynen katılıyorum arkadaşım askerdem geçen ay geldim işsizim çalışmam lazım iş yok ayrıca bugün garantinin mülakatına girdim bombok ötesi geçti bu site ve Galatasaray olmasa şimdi kendimi yiyordum :) Allah Galatasarayımızı başımızdan eksik etmesin :007:

Eee, kuşlara iki çift lafım var: "Kader"de varsa ..., neye yarar üzülmek.

Civcivler angut'ta tava yumurta olmus.

Carlos vs Keita , Deli İbo vs Keita :D Acıyorum bu kuşlara .

acınacak haldeler zaten bu sene kanatlarımız süper geriden de arda var ortasaha göbeği önemli topal kesinde yanına adam alıncak mı orası belli değil emana alınırsa mükemmel olur yada linderhot sakatlıktan tam anlamıyla kurtulmuşsa oraya transfere bile gerek yok bide defansa oyuncu tamamdır

barosun da biraz kafa golü atması lazım :D yoksa kanatlardan yapılan ortalar boşa gider

Bir tek ayakta Keita kalmış.Doğuştan Aslan Keita :D

_41796304_fouls_getty.jpg

aynen katılıyorum arkadaşım askerdem geçen ay geldim işsizim çalışmam lazım iş yok ayrıca bugün garantinin mülakatına girdim bombok ötesi geçti bu site ve Galatasaray olmasa şimdi kendimi yiyordum :) Allah Galatasarayımızı başımızdan eksik etmesin :007:

Kardeşim semt neresi senin ?

Siwil havacılıkta çalısıyorum ben havalimanı garanti bankasında müdürler falan var baya tanıdık istanbuldaysan eğer hani elimizden gelen bi sey olursa yardımcı olmaya calısırım

Sivil havacılıkta çalısıyorum ben havalimanı garanti bankasında müdürler falan var baya tanıdık istanbuldaysan eğer hani elimizden gelen bi sey olursa yardımcı olmaya calısırım

Siwil havacılıkta çalısıyorum ben havalimanı garanti bankasında müdürler falan var baya tanıdık istanbuldaysan eğer hani elimizden gelen bi sey olursa yardımcı olmaya calısırım

Renktaş düşünmen bile yeter çok çok sağol İstanbulluyum sınavı geçtim ama toplu mülakatta çok kötüydüm, heyecan yapınca üstüste geldi ifade edemedim söylemek istediklerimi İnsan kaynaklarında falan bir tanıdık olursa belki olurda Müdür tanıdığının İ.K. larında tanıdığı olacak benim için konuşacak falan boşver Allah büyük bu olmazsa başka banka olur ama Allah razı olsun kardeşim çok sağol

Adam kopup gidiyo sağ kanattan, hastası oldum. Sağdan yardırıp yardırıp içeri yerden hızlı ortalar kessin Baros affetmez onları. Çok asist yapar bu adam

Fatih yeri degil ama askerlik yerin belli olunca bana pm at..Belki aynı yere düşeriz..Ozaman bol bol Galatasaray'ı konusuruz:D

Hayırlı olsun. Umarım takımımıza uyum sağlar.

hayırlı bir transfer olur umarım. daha önce izlediğimi sanmıyorum, o yüzden yorum yapamıyorum, inşallah başarılı sezonlar geçirir...

Askere gidecek renkdaşlarıma şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum ;).

7 Milyon odedik bonservisine 3 yil vadeli odiyecegiz. Mukemmel bir transfer cok mutluyum. Hem asiri hizli, inanilmaz dribbler, guclu tam 4-3-3'un sagina alinabilcek isim.

Tebrikler Haldun Ustunel , Galatasaray.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt