# Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

kat kat nasıl iyi onu anlamıyorum renkdaş. baros yerlerden kalkmıyor. ayagındaki topu anında alıyorlar. adamın pili bitmek üzere. bir gol attı diye millet kral baros diyor. birtek ordu macında begendim barosu. fener macında puan kaybetseydik baros burda dayak yemekten beter olurdu. bana göre elmander baros cok iyi anlaşamıyorlar. elmander sercan 2lisini daha uyumlu gördüm. ayagına 10 pozisyon gelip 1 ini atınca bir futbolcu iyi olmaz. iyi oynarsa iyi oynadıgını yazan biriyim.

birinin diğerinden kat kat iyi olduğunu söylemek zaten tamamen yanlış olur

sercan ve baros benzer tipte oyuncular

sercanın en önemli eksiği bitiricilik

barosun en önemli eksiği istikrar

ikisi de hızlı ve hareketli tipte forvetler, ama sercan çok daha genç ve müthiş potansiyeli var

31.sayfada yerimizi alalım :tiphat:

her zaman vurruruz

Hayri hakkaten ama yeni avatarından sonra kimse sana kızamıyor. Doğru veya yanlış ne dersen de insanlar bir şekilde ikna oluyor. Geçen scoutluk yapıp bir oyuncu tavsiye etmiştin Wigan'dan (adını hatırlamıyorum)

O adamı hiç görmediğim, tanımadığım, bilmediğim halde sırf şu avatarına bakıp ''gelsin'' dedim..

Hayri hakkaten ama yeni avatarından sonra kimse sana kızamıyor. Doğru veya yanlış ne dersen de insanlar bir şekilde ikna oluyor. Geçen scoutluk yapıp bir oyuncu tavsiye etmiştin Wigan'dan (adını hatırlamıyorum)

O adamı hiç görmediğim, tanımadığım, bilmediğim halde sırf şu avatarına bakıp ''gelsin'' dedim..

:D sagol renkdasim. usta basketbol mucidi murat murathanoglu abimiz gibi yorumlarimizla spor dunyasini bilgilendirmeye calisiyoruz.

misal ben senin avatari gorunce bayanlardan sogudum oldu mu simdi¿

günü kurtaracak isim keita olabilir. kiralıksa eyvallah derim. (çok önemli ya)

fatih terimle anlaşmayı başarırsa ve eski performansını gösterirse sezon sonu neden geri dönmesin bonservisiyle. Yani kaybedecek birşey yok. Aksine bu transfer çok olumlu yansıyabilir tirübünlere ve play offlara.

Baktık olmadı sezon sonu zaten gitmiş olacak bizde başka bir kanat oyuncusu alırız şampiyonlar ligi kalitesinde.

şimdi lig için 10 milyon euroya transfere hiç gerek yok devre arasında. hem daha ucuza alabileceğimiz adamı pahalıya alırız hemde devre arası uyum surunu olayları çok oluyor.

keita burayı biliyor tanıyor ve burada oynamak istediğini defalarca tekrarladı istekli adam. Fatih Terimlede anlaşırsa uyarsa bence eboue ve keita ikilisi şampiyonlar ligine bile fazla gelir :)

Avatardaki kim Hayri abi? Maalesef bu yüce şahsı tanıma onuruna henüz nail olamadım.

Daha ne hortlatıyorsunuz şu başlığı Fatih Hoca ilgilenmiyoruz, gündemimizde yok dedi.

Konu kilit please!

Daha ne hortlatıyorsunuz şu başlığı Fatih Hoca ilgilenmiyoruz, gündemimizde yok dedi.

Konu kilit please!

oradan bir teklif varsa bilemem dedi sanırsam.

ayrıca sezon başı sıcak baktık ama olmamıştı. iyi oyuncu gibisinden birşeylerde söyledi.

adana maçı sonrası böyle konuştu herhaldi ama olmaz gibi olumsuz birşeyler duymadım net olarak.

Dün öğlen saatlerinde 500 bin dolar kiralık bedeliyle teklif edilmiş. Az kurnaz degil bu Araplar. Subat sonuna kadar olmayacak bir oyuncunun yarım sezonluk maasından kurtulucaklar akılları sıra.

Belliki fatih hocanın bile haberi olmadı be gelişmeden yada geç oldu. Birileri hocaya demiştir bak bu 500bin öteki 12 milyon hocam iyi düşün diye. Ama sanmıyorum geleceğini. 2 aylığına transfermi yapılırmış. basketbol takımımı burası.

umutofkeli Umut Öfkeli

5) Fatıh hoca ısterse alınacak ıstemezse alınmayacak. Soylenılene gore Fatıh hoca kıralık yerıne o bolgeye Yıgıtı ıstıyor..

3 dakika önce Favorilere ekle Retweetle Yanıtla

YamanAkinci retweetledi

umutofkeli Umut Öfkeli

4) Bu nedenledir ki maç anında haberi olmayan Fatih hocaya maç sonunda gelişmeler aktarıldı ve cevabı bekleniyor.

4 dakika önce

YamanAkinci retweetledi

umutofkeli Umut Öfkeli

3) Fakat transferler de son söz hakkına sahip olan Fatih hoca'dan onay alınmak istenmiş. Keita'nın kulübüne ise biz size döneceğiz denmiş.

6 dakika önce

YamanAkinci retweetledi

umutofkeli Umut Öfkeli

2) Keita'nın kulübünden gelen teklifle Keita ve kulübüyle yönetimimiz 6 aylığına kiralık olarak anlaşmış. Bu doğru.

7 dakika önce

YamanAkinci retweetledi

umutofkeli Umut Öfkeli

1) Dün yönetici ağabeyimizin söyledikleri doğru çıktı ve bugün her şey daha da netleşti.. Kısa ve son kez paylaşayım sizlerle..

umut öfkeli kimdir nedir bilmiyorum ama bunları yazmış..

Ne Ribery'nin ,ne de Arda'nın gidişine bu kadar üzülmedim.

DÖn geri Keita,gözümüz yolllarda..

face de dilara 6 aylığına kiralandı diyor

Geri
Üst Alt