# Abdul Kader Keita

Cevap: # Abdul Kader Keita

benim doğduğumdan beri kosecki ve ribery ile beraber bizde gördüğüm en iyi sağ kanat oyuncusu...bu adamı gelsin mi gelmesin mi diye tartışmak cok mantıksız....geldiği ilk maça sırf onun için giderim...

Shaqiri ismini duyduktan sonra herkes negatif bakıyor doğal olarak.Ama gelirse destekçisi oluruz tabiki.

Şaka gibi Keita gelmek istiyor bizimkiler hala macera arıyor

keita dururken yigit gökoglan, he?!

saskinim...

dünyada sağ kanat oyuncusu kalmamış gibi bu kadar obsesif bir şekilde keita da keita diye tutturulmasına anlam veremiyorum, kardeşim 22 yaşında bir oyuncu alınıyor, genç ve hızlı,şakiri gelme ihtimali var,siz halen 2 ay afrika kupasında olacak,yaşı 31e gelmiş adamı istiyorsunuz. keita candır,ben de severim ama şu saplantıları bırakın, Fatih Terim istemiyor, bu kadar net.

İlla alalım demiyoruz olm. Tanıdığımız bildiğimiz adam ligi de tanıyor, alışkın. Kiralasınlar sezon sonuna kadar gözün kapalı koy işte sağa. Sezon sonu da bakılır işte duruma göre, başka adam bulursak almayız alla alla.

29 yaşında. gençlere yönelmeliyiz. Beşiktaş gibi olmaya gerek yok

Aynı nehirde iki kez yıkanılmaz.

Heraklitos

İlla alalım demiyoruz olm. Tanıdığımız bildiğimiz adam ligi de tanıyor, alışkın. Kiralasınlar sezon sonuna kadar gözün kapalı koy işte sağa. Sezon sonu da bakılır işte duruma göre, başka adam bulursak almayız alla alla.

lan oğlum ne 6 ayı :D adam iki ay yok belki de, fildişi rahat rahat final oynar,4 aylığına adam mı alınır, bu adamın birde takımsa uyması falan rahat 1 ay sürer.

Yahu bu yaşa da ne kadar takılıyosunuz arkadaş. Sanki yabancı adam 20 yaşında bize gelse 5-6 sene mi oynayacak zannediyosunuz? Nasıl CL finalinde 37 yaşında Zanetti Messi'yi durdurduysa kendine iyi bakan oyuncuda 35'e kadar gider. Yaşa takılmayın fazla derim. Oyuncuda biter iş.

edit: İlla gelsin demiyorum ha daha iyisi varsa alalım tabi. Ama Yiğit falan nedir abi Kazım'la Yiğit'i aynı anda koysan 1 sağ kanat anca eder zaten.

Zamanında göndermekle yanlış yaptık, şimdi de almakla yanlış yapacağımızı düşünüyorum. Gerçi gündemimizde bile değil Terim'in açıklamalarından anlaşıldığı kadarıyla.

Gelin forumun efsane futbolcu analizcisini dinleyin:

---------Baros---------

Shaqiri---Engin----Keita

----Melo-----Selcuk----

HBalta-Ujfa-Semih-Sabri

--------Muslera--------

Eboue geri gelince Baros kenara Sercan forvete. Sanki bu hucum hatti ve orta sahayla forvet degisikligini zerre fark edeniniz olacak ya :asd:

LAn KEITAYI alin iste ne sakirisi 20milyon euroya, delimisiniz nesiniz lan KEITA gibi adam varken niye bazele para sacalim

keita'yı alıp günü bile kurtaramazsın hayricim,şakiri dediğin adamı alırsan şu andaki haliyle 2-3 keita edebilecek bir adamı takıma kazandırırsın, daha skora odaklı olan,takım oyuncusu olan versiyonunu,allahtan terim vizyonlu adam.

Yahu ikiside gelsin. Taraftar karsilar Keitanin maliyetini. 350 bin Euro kiralama bedeli, yarim sezon 1 milyon 150 bin Euro olsa 1.5m. Oldu bitti. Su adami doya doya izliyelim son bir sefer.

LAn KEITAYI alin iste ne sakirisi 20milyon euroya, delimisiniz nesiniz lan KEITA gibi adam varken niye bazele para sacalim

anlamiyorumki bende

keitayi kiralamak kadar zekice bi hareket mi var

shakiriyi bekle

ha 12 vermisin ha 15 sene sonu ne farkeder

20 milyon etmicekye adam 6 ay sonra

Geri
Üst Alt