- 26 Eylül 2012
- 118.736
- 66.951
- 4.818
Özellikle Abdül bal yapamayan arı. Bir de sakatlık problemleri var zırt pırt.niye artık oluyor ki ikiside gayet iyi oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özellikle Abdül bal yapamayan arı. Bir de sakatlık problemleri var zırt pırt.niye artık oluyor ki ikiside gayet iyi oyuncu
abi ben mi yanlış biliyorum ama, seneye ilk 11 sınırsız yabancılı değil mi? +1 de yedeğe yazabileceğiz.Bu ikisini almak lazım. Az çok ne verecekleri belli. Seneye yerli oyuncuların çok kaliteli olması lazım. Olası bir sakatlikta belki 5-10 maç kaliteli yerliye ihtiyacımız olacak
Ben atamazdımhalil yerine sen oynasaydin belki sen bile atabilirdin
sag kanat yedegi yerli lazimabi ben mi yanlış biliyorum ama, seneye ilk 11 sınırsız yabancılı değil mi? +1 de yedeğe yazabileceğiz.
zaten kerem var, abdulkerim var bunlar ilk onbir oynar. BAY var, kaan var, emin bayram gelecek, berkan var, kdb var, kale için günay var. bence ilk onbir-yedek olarak rahatça kullanabileceğimiz 8 oyuncumuz hali-hazırda var. çoğu da 25 yaş altı oyuncular.
yerli oyuncuya belki de en az ihtiyaç duyacak olan kulübüz belki de. tabi bu benim fikrim.
bay?sag kanat yedegi yerli lazim
tarzları farklı
Gecmis olsunBen atamazdım
3 haftadır GUT atağı geçiriyorum ayağım şiş ve ağrıyor. O yüzden
Niye Samet kardeş yaUmutu almayı geç en ufak bi istek,teklif,menajeriyle temas,mailleşme,hal hatır sorma,selam verme tespit edersem yapacaklarımdan ben sorumlu değilim
Bu resmen ihanet demek çünkü
1-büyük takım oyuncusu değilNiye Samet kardeş ya
Ben çok beğeniyorum o çocuğu
Son vuruş, zamanlama falan çok yetenekli olduğunu düşünüyorum
1-büyük takım oyuncusu değil
2-büyük takım golcüsü hiç değil
3-baskıyı hiç kaldıramıyo yuhalanınca çöktü
4-gsliyim dedi 2m maaşa tsye gitti şimdi istenmeyince size geliyim diyemez
5-vücut dili de negatif
6-biraz da arda gibi dbay gibi ben adamım havaları var bize uzak başkalarına yakın olsun
Boşver bunları yaw
Golleri dikkatli izle
Sende şunu izle
Bunlar alt seviye takımların iyi,üst seviye takımların kötü oyuncuları
Cagne ikisinin toplamı kadar attı da ne oldu
Sende şunu izle
Bunlar alt seviye takımların iyi,üst seviye takımların kötü oyuncuları
Cagne ikisinin toplamı kadar attı da ne oldu