Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok Kadro Dışı Bırakıldı

Bu ikisini almak lazım. Az çok ne verecekleri belli. Seneye yerli oyuncuların çok kaliteli olması lazım. Olası bir sakatlikta belki 5-10 maç kaliteli yerliye ihtiyacımız olacak

abdül gelsin

Bu ikisini almak lazım. Az çok ne verecekleri belli. Seneye yerli oyuncuların çok kaliteli olması lazım. Olası bir sakatlikta belki 5-10 maç kaliteli yerliye ihtiyacımız olacak
abi ben mi yanlış biliyorum ama, seneye ilk 11 sınırsız yabancılı değil mi? +1 de yedeğe yazabileceğiz.

zaten kerem var, abdulkerim var bunlar ilk onbir oynar. BAY var, kaan var, emin bayram gelecek, berkan var, kdb var, kale için günay var. bence ilk onbir-yedek olarak rahatça kullanabileceğimiz 8 oyuncumuz hali-hazırda var. çoğu da 25 yaş altı oyuncular.

yerli oyuncuya belki de en az ihtiyaç duyacak olan kulübüz belki de. tabi bu benim fikrim.

abi ben mi yanlış biliyorum ama, seneye ilk 11 sınırsız yabancılı değil mi? +1 de yedeğe yazabileceğiz.

zaten kerem var, abdulkerim var bunlar ilk onbir oynar. BAY var, kaan var, emin bayram gelecek, berkan var, kdb var, kale için günay var. bence ilk onbir-yedek olarak rahatça kullanabileceğimiz 8 oyuncumuz hali-hazırda var. çoğu da 25 yaş altı oyuncular.

yerli oyuncuya belki de en az ihtiyaç duyacak olan kulübüz belki de. tabi bu benim fikrim.
sag kanat yedegi yerli lazim

Umutu almayı geç en ufak bi istek,teklif,menajeriyle temas,mailleşme,hal hatır sorma,selam verme tespit edersem yapacaklarımdan ben sorumlu değilim

Bu resmen ihanet demek çünkü

Abduş'a yazık oldu kariyer açısından. O sakatlığı yaşamasa belki şu an bambaşka seviye bir oyuncu olacaktı. Ki hala çok genç aslında. 24 yaşında.

Abdülkerim Bardakcı'nın asıl kariyer çıkışını 28'inden sonra yaptığını düşünürsek, hala geç değil. İmkan varsa almalıyız bence.

Umutu almayı geç en ufak bi istek,teklif,menajeriyle temas,mailleşme,hal hatır sorma,selam verme tespit edersem yapacaklarımdan ben sorumlu değilim

Bu resmen ihanet demek çünkü
Niye Samet kardeş ya
Ben çok beğeniyorum o çocuğu
Son vuruş, zamanlama falan çok yetenekli olduğunu düşünüyorum

Halil
Kerem-Yer sofrasi- Herhangi biri

Gol show yaparız.

Halil veya yusufu takasta kullanalım abduşü alalım. Mental olarak bitik halde daha tsye faydası olmaz. Burada belki engin baytar çıkışı yapar

Niye Samet kardeş ya
Ben çok beğeniyorum o çocuğu
Son vuruş, zamanlama falan çok yetenekli olduğunu düşünüyorum
1-büyük takım oyuncusu değil
2-büyük takım golcüsü hiç değil
3-baskıyı hiç kaldıramıyo yuhalanınca çöktü
4-gsliyim dedi 2m maaşa tsye gitti şimdi istenmeyince size geliyim diyemez
5-vücut dili de negatif
6-biraz da arda gibi dbay gibi ben adamım havaları var bize uzak başkalarına yakın olsun

1-büyük takım oyuncusu değil
2-büyük takım golcüsü hiç değil
3-baskıyı hiç kaldıramıyo yuhalanınca çöktü
4-gsliyim dedi 2m maaşa tsye gitti şimdi istenmeyince size geliyim diyemez
5-vücut dili de negatif
6-biraz da arda gibi dbay gibi ben adamım havaları var bize uzak başkalarına yakın olsun

Boşver bunları yaw
Golleri dikkatli izle

6:30 daki vuruş tam bir golcü vuruşu

Sende şunu izle

Bunlar alt seviye takımların iyi,üst seviye takımların kötü oyuncuları

Cagne ikisinin toplamı kadar attı da ne oldu

Ben bunu da izledim. Bozok'un attıkları ile bunun attıkları bir mi
Hatta BJK bunu alırken BJK li bir arkadaşım var ona dedim ki Bozok varken Muleka mı alınır

Sende şunu izle

Bunlar alt seviye takımların iyi,üst seviye takımların kötü oyuncuları

Cagne ikisinin toplamı kadar attı da ne oldu

Bişi dicem. Bu yorumu yaparken kriter ne? Hayır bilmiyorum kriter nedir. Söylersen ben de ona göre bileyim kim büyük takım topçusu kim değil

Geri
Üst Alt