Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok Kadro Dışı Bırakıldı

Gotu yere yakın hızlı adam kontenjanını kerem dolduruyor. Abdulkadire gerek yok gelecekse Yusuf sarı gelsin. En azından çıkışta...

Hayırlı olsun diyelim, bizimkiler alır 2' sini de

Trabzon'un eksikleriyle neden bu kadar ilgileniyorsunuz? Bizlik bir durum yok. Sivas'ın da en skorer oyuncuları yoktu ne oldu? Kazanabildik mi?

Rakip isterse paf takımıyla çıksın biz kendimizle mücadele ediyoruz.
Hayır hakemlerle mücadele ediyoruz.

Şöyle demeliyiz: "Trabzon'un eksikleriyle neden bu kadar ilgileniyorsunuz? Bizlik bir durum yok. MHK'nin eksiği var mı asıl doru bu?"

seneye kontenjan dusuyor , al Ömürü dursun

Ikisi de alınmalı yoksa fener kapar.

Bozok forvet
Abdul sag acik.

Lazimlar bize

Abdülkadir'i burda yer bu forum - benim görüşüm o yönde

Hayır hakemlerle mücadele ediyoruz.

Şöyle demeliyiz: "Trabzon'un eksikleriyle neden bu kadar ilgileniyorsunuz? Bizlik bir durum yok. MHK'nin eksiği var mı asıl doru bu?"
Hakemler konusu ayrı bir konu. Tabi ki %100 haklısın ama kalenin ağzına kadar girip topu uzaya dikiyoruz, 15 tane pozisyona girip 1 gol zar zor atabiliyoruz. Benim kastettiğim buydu.

camiası net belli olan bir oyuncunun camia değiştirmesine karşıyım. ayrıca abdulkadir gs vizyonuna uygun bir oyuncu da değil. adam yürüyen trabzsonspor resmen. fb isterse alabilir. mentali bu kadar kırılmaya müsait bir oyuncunun, ezeli düşmanına gidip de gram katkı vereceğini düşünmüyorum bu arada.

Geri
Üst Alt