Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok Kadro Dışı Bırakıldı

Bişi dicem. Bu yorumu yaparken kriter ne? Hayır bilmiyorum kriter nedir. Söylersen ben de ona göre bileyim kim büyük takım topçusu kim değil
Tamam rıza pes,sen kazandın

Umutta gelsin abdülde gelsin

Gelip sıçtığında beni anımsadığın bi an olacak,işte o an şu an sorduğun "kriter"sorusunun cevabını kendi kendine vermiş olacaksın

Ona çöp buna yaramaz deniliyor da elimizdekileri de görüyoruz halili falan umut halilden her halükarda iyidir en azından gol vuruşu var Abdülkadir de yerli pırpır hem sağ hem sol kanatta oynayacak iyi bir yedek olur gelmeleri mantıklı

Abdülkadir ve Uğurcan'ı paket sarsınlar. Uğurcan sezon sonuna kadar kendilerinde kiralık kalabilir.

Halil ve Yusuf biz de olmayacak gibi Abdülkadir ve Umut'ta Trabzon'da olmadı o yüzden takas ve uygun maaşa bir deneme neden olmasın mantıklı görünüyor 2 taraf içinde. Abdülkadir ile Umut'u para verip alalım demiyor kimse sadece kullanamayacağımız kanaat getiriline oyuncular karşılığında bunları deneyebiliriz deniyor.

Yer sofrası iyi topçu, önceki başkanları çocuğun kariyerini hiç etti ama lazyoyla özdeşleşmiş bir çocuk turkiyede başka takımda bence yapamaz
Yurtdisina gitse daha iyi

abi ben mi yanlış biliyorum ama, seneye ilk 11 sınırsız yabancılı değil mi? +1 de yedeğe yazabileceğiz.

zaten kerem var, abdulkerim var bunlar ilk onbir oynar. BAY var, kaan var, emin bayram gelecek, berkan var, kdb var, kale için günay var. bence ilk onbir-yedek olarak rahatça kullanabileceğimiz 8 oyuncumuz hali-hazırda var. çoğu da 25 yaş altı oyuncular.

yerli oyuncuya belki de en az ihtiyaç duyacak olan kulübüz belki de. tabi bu benim fikrim.
Kural dedigin gibi de bakarsın sezon sonu kerem de gider, barış ta gider. Biz hazır bu şekilde kriz dogmusken değerlendirmeliyiz. İki oyuncuda görece kaliteli oyuncu. Kılı kılına bir kadro yerine geniş ve bol alternatif için düşünebiliriz.

Halil mi Umut Bozok mu? >>>> Umut Bozok elbette.

Kural dedigin gibi de bakarsın sezon sonu kerem de gider, barış ta gider. Biz hazır bu şekilde kriz dogmusken değerlendirmeliyiz. İki oyuncuda görece kaliteli oyuncu. Kılı kılına bir kadro yerine geniş ve bol alternatif için düşünebiliriz.
öyle bir şey varsa o zaman düşünülebilir tabi ama şu an böyle bir durumun olmadığını düşünerek yorum yaptım ben.

hatta yunus'u da saymadık, o da geri gelir muhtemelen ve yerli rotasyonu için bayağı önemli bir oyuncu bence.

Bunlar bizim macta forvette kimi oynatacak

Kadro dışı kalma sebebi yok mu neden kalmışlar disiplinsiz davranış mı ne sebep

yerli iyi forvet yoksa, 12 yabancı hakkının minimum 2sini bu mevkiye kullanacaksın. yapacak bir şey yok. aynı şey kale mevkii için de geçerli.

kale

stoperlerden en az biri

beklerden en az biri -tercihen sol bek-

6 numara
8 numara
10 numara

kanatlardan en az biri

forvet
yedek forvet

9 yabancıyı bu şekilde doldurmak icap eder.

ne bozok'a ne mr yer sofrasına hiç de gerek yok.

Geri
Üst Alt