gelişmek istiyorsa trabzonda durmasın
bize hiç gelmesin.

yedek oturtmak çocuğun geleceğini karartmak demek.

Gördüğün üzere adı duyulmamışken önerilmiş

Scout dediğin her söylentinin peşine düşmeli.Gerekirse trabzona gidip alt yapı maçlarına bakacaktı

Sizin çok sevdiğiniz Brumayı adamlar 1 sene izledi.Ezbere transfer yapılmaz,türk grubunuda geliştirmemiz lazim
Bakmadiklarini nerden biliyoruz ki?
Son karar onlarda degil ki yonetimde.
Ne isimler cikti ortaya scout onermis yonetim veto etmis su anda 40 m e gitti 50m e teklif geliyor vs. Diye.
Belki yine ayni durum olmustur veya gozlerinden kaçmistir.
Bu sistemde ben scout ekibini suclayamam. Onlardan istenilen bu degil cunku su an.

Brumayi sevdigimi nereden cikardin ve de renkdas ezbere olmus orasi

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakmadiklarini nerden biliyoruz ki?
Son karar onlarda degil ki yonetimde.
Ne isimler cikti ortaya scout onermis yonetim veto etmis su anda 40 m e gitti 50m e teklif geliyor vs. Diye.
Belki yine ayni durum olmustur veya gozlerinden kaçmistir.
Bu sistemde ben scout ekibini suclayamam. Onlardan istenilen bu degil cunku su an.

Brumayi sevdigimi nereden cikardin ve de renkdas ezbere olmus orasi

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olabilir

Scout transferleri Carole ve Jose nin durumları ortada

Kaldı ki sen Türkiye içini bile halledemiyorsun,yurt dışından adam getirmek ? İşte bu biraz hayalcilik ve tamamen şans bizim transferlerimiz.Yüzde yüz 1 sene boyunca izlediğimiz bir adam bile yoktur.Menajerlerin önerisiyle birşeyler yapmaya çalışıyoruz

Galatasaray ın scout ekibi öyle matah bişey değil muhtemelen veri toplamak uygun profil oyuncu tespit etmek gibi misyonları var gidip de keşif filan yaptıklarını sanmayın.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Henüz yıldız olduğu kanısında değilim.
Yusuf Erdoğan gibi olmasın da sonu

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt