Cavanda yı 1.8 e olcan ı 4 e verenler bu adam için en az 10 15 isterler

Cavanda yı 1.8 e olcan ı 4 e verenler bu adam için en az 10 15 isterler

ne parasi heis
bu adi hamsilerle en fazla takas yapmak gerekir
abdulkadirle bashi takasi uygun olacaktir ->
yarrahimin-bashi_1591875.jpg

Bu çocuğun bir an önce Rıza denen at hırsızından uzaklaşması lazım.

Kötü oynamıyor ama kendisini geliştiremez bu adamla.

Overrated kelimesi en çok bu çocukla Yazıcıya yakışıyor

Henüz bu kadar acımasız eleştirmeye gerek yok hiç izlemediysen Yusuf'u özellikle bizim maçta görmüşsündür oynadı çocuk yani.

Yiğidi öldür hakkını ver.

Bi o maçta oynadı zaten Yusuf balonu,Tsyi izliyorum Sosa gibi bitik adamı kesemiyor artık Abdulkadirde biraz oyun görüşü var diye fazla abartıldı,bence çok ekstrası yok bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz zaten.Ts her çıkan genç oyuncusunu şişirmeyi sever sonrada patlar giderler Yusuf.E,Gökhan Karadeniz falan niceleri geçti

Son düzenleme:
trabzon igrenc kadrosu (ve rizanin da lesh olmasiyla) bu cocuklarin bahtini kapatiyor

30+ yas 10-15 tane topcusu var hepsini shutlayip abd. ve yusuf gibi kalite genclerinin etrafinda takim tesis etmeleri gerekmektedir. bilhassa ABD. cok iyi

Bi o maçta oynadı zaten Yusuf balonu,Tsyi izliyorum Sosa gibi bitik adamı kesemiyor artık Abdulkadirde biraz oyun görüşü var diye fazla abartıldı,bence çok ekstrası yok bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz zaten.Ts her çıkan genç oyuncusunu şişirmeyi sever sonrada patlar giderler Yusuf.E,Gökhan Karadeniz falan niceleri geçti

Biran önce Avrupa'ya açılmalarında fayda var , ne oldukları net bir şekilde çıkar ortaya diye düşünüyorum.

Cengiz olsun Çağlar olsun Enes Ünal olsun bu tarz daha çok isme ihtiyacımız var.

Biran önce Avrupa'ya açılmalarında fayda var , ne oldukları net bir şekilde çıkar ortaya diye düşünüyorum.

Cengiz olsun Çağlar olsun Enes Ünal olsun bu tarz daha çok isme ihtiyacımız var.

Abdülkadir belki olurda Yusufun Avrupa çapında var olabilecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum

Ts zor durumdayken çökmek lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gökhan kim

Şuan 2.ligde oynuyor,4 sene önce falan baya bahsediliyordu adından yeni Gökdeniz falan diyorlardı diye hatırlıyorum kendi yapılarından yükselttiklerini çok rahat harcıyorlar fazla yük bindirip

Edit:Altınordudan gelmiş ben 1453 Trabzondan geldi diye hatırlıyordum doğru bir örnek değilmiş

Son düzenleme:
Şuan 2.ligde oynuyor,4 sene önce falan baya bahsediliyordu adından yeni Gökdeniz falan diyorlardı diye hatırlıyorum kendi yapılarından yükselttiklerini çok rahat harcıyorlar fazla yük bindirip

Edit:Altınordudan gelmiş ben 1453 Trabzondan geldi diye hatırlıyordum doğru bir örnek değilmiş
Yusuf kötü oyuncu değil ancak abartılıyor zaten fiziksel durumundan dolayı ulaşacağı seviye sınırlı.

Abdülkadir ise klasik pırpır kanatlardan değil, fundamental olarak da çok kaliteli bir adam,bu noktada bu çocuğun iyi eğitim alması lazım ancak Yusuf Erdoğanla falan mukayese edilemez, Yusuf sadece hızlıydı.

Şenol Güneş doğru adres olur bu velet için. Pırlanta gibi parlar. Muazzam 1 potansiyel var

Ümit milli maçta sakatlanıp oyundan çıkmış.

Geri
Üst Alt