Caner Paşa
Tecrübeli Üye
- 31 Temmuz 2010
- 5.654
- 145
- 1.198
alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cavanda yı 1.8 e olcan ı 4 e verenler bu adam için en az 10 15 isterler
Bende aynı kanaatteyim.rıza kendisini stoperde degerlendirirse ortaya göze hitap eden 1 tablo çıkıyone parasi heis
bu adi hamsilerle en fazla takas yapmak gerekir
abdulkadirle bashi takasi uygun olacaktir ->![]()
Overrated kelimesi en çok bu çocukla Yazıcıya yakışıyor
Henüz bu kadar acımasız eleştirmeye gerek yok hiç izlemediysen Yusuf'u özellikle bizim maçta görmüşsündür oynadı çocuk yani.
Yiğidi öldür hakkını ver.
Bi o maçta oynadı zaten Yusuf balonu,Tsyi izliyorum Sosa gibi bitik adamı kesemiyor artık Abdulkadirde biraz oyun görüşü var diye fazla abartıldı,bence çok ekstrası yok bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz zaten.Ts her çıkan genç oyuncusunu şişirmeyi sever sonrada patlar giderler Yusuf.E,Gökhan Karadeniz falan niceleri geçti
Biran önce Avrupa'ya açılmalarında fayda var , ne oldukları net bir şekilde çıkar ortaya diye düşünüyorum.
Cengiz olsun Çağlar olsun Enes Ünal olsun bu tarz daha çok isme ihtiyacımız var.
Gökhan kimBi o maçta oynadı zaten Yusuf balonu,Tsyi izliyorum Sosa gibi bitik adamı kesemiyor artık Abdulkadirde biraz oyun görüşü var diye fazla abartıldı,bence çok ekstrası yok bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz zaten.Ts her çıkan genç oyuncusunu şişirmeyi sever sonrada patlar giderler Yusuf.E,Gökhan Karadeniz falan niceleri geçti
Gökhan kim
Yusuf kötü oyuncu değil ancak abartılıyor zaten fiziksel durumundan dolayı ulaşacağı seviye sınırlı.Şuan 2.ligde oynuyor,4 sene önce falan baya bahsediliyordu adından yeni Gökdeniz falan diyorlardı diye hatırlıyorum kendi yapılarından yükselttiklerini çok rahat harcıyorlar fazla yük bindirip
Edit:Altınordudan gelmiş ben 1453 Trabzondan geldi diye hatırlıyordum doğru bir örnek değilmiş
Ciddi mi sakatligiÜmit milli maçta sakatlanıp oyundan çıkmış.
Ciddi mi sakatligi
Bu Alemin Tek Kralı