- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
Muhteşem 1 adam şüphesiz. 1 maçla adam mı önerilir diyenlere de kapak olsun.
kimisi belli ediyo işte abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhteşem 1 adam şüphesiz. 1 maçla adam mı önerilir diyenlere de kapak olsun.
yeni bi asensio kesfetmıssınızMuhteşem 1 adam şüphesiz. 1 maçla adam mı önerilir diyenlere de kapak olsun.
Asensio deme çok üzülüyorum. Tam sevdiğim ve bizde oynamasını istediğim topçu.yeni bi asensio kesfetmıssınız
Bir vatandaş olarak o takımda gram hakkım var ise helal etmiyorum. Ayrıca spor muhabirliği yapıp bunları sorgulamayanlara yazıklar olsun.[SUP]volkan sen millli takimda, bu degil. söyleyeceklerim bu kadar.
[/SUP]
bu olayın tuhaf olduğunu düşünüyoruz halabir maç izlemiş hemen konusunu açıyor
tuhaf diyenler beğene çöktü bile
Ben demiştim demeyi hiç sevmem ama geçen sene çok bir taraflarımı yırttım A.Ömür-Yusuf Yazıcı-Cengiz-Çağlar gibi adamların bir kaçını kadromuza katalım diye
Bir pozisyonda çalım atıp topu çekmesi ve vuruşu şahaneydi. Köşeye vursa asıyordu topu biraz daha şut çalışmalı top ayağındayken çok bilinçli hele de böyle bir ortamda ve maçta çok kaliteli oynadı.
Ben demiştim demeyi hiç sevmem ama geçen sene çok bir taraflarımı yırttım A.Ömür-Yusuf Yazıcı-Cengiz-Çağlar gibi adamların bir kaçını kadromuza katalım diye