Bu kardeşimiz bir an önce yurt dışına gitmeye bakmalı.

[SUP]volkan sen millli takimda, bu degil. söyleyeceklerim bu kadar.

[/SUP]

Çok yetenekli çocuk. İyi bir takım tercihi yaparsa gelişir, umarım Cengiz gibi aptallık yapıp Serie A'ya gitmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Trabzon bu zamana kadarki başarıların çoğunda kendi yetiştirdiği ya da partlattığı adamların imzası vardır bknz gökdeniz,fatih tekke,şimkovyak,yattara,selçuk,burak

Abdulkadir ve Yusuf'u da bu kategoriye alabiliriz. Yeni bir Gökdeniz, Tekke efsanesi doğuyor olabilir. Lige damga vurmuştu bu ikili. Bunlar da vurabilir.
Çok iyi oyuncular. Allah yollarını bahtlarını açık etsin.

Devre arasi Sinan gumus yasin ve bes milyon euroya alalim

Biraz daha fiziği olsa daha iyi olur ama iyi topçu.Yabancı sınırı gelsin diyenlere de duyurulur.Hep böyle adamlar yabancılar gelince ortaya çıkıyor.

Bir pozisyonda çalım atıp topu çekmesi ve vuruşu şahaneydi. Köşeye vursa asıyordu topu biraz daha şut çalışmalı top ayağındayken çok bilinçli hele de böyle bir ortamda ve maçta çok kaliteli oynadı.

Ben demiştim demeyi hiç sevmem ama geçen sene çok bir taraflarımı yırttım A.Ömür-Yusuf Yazıcı-Cengiz-Çağlar gibi adamların bir kaçını kadromuza katalım diye

Ben demiştim demeyi hiç sevmem ama geçen sene çok bir taraflarımı yırttım A.Ömür-Yusuf Yazıcı-Cengiz-Çağlar gibi adamların bir kaçını kadromuza katalım diye

O adamları 16 yaşında olsalar da vermezlerdi biz nasıl atalay, recep, yunus gibi gençlerimize değer veriyoruz belki çok ciddi rakamlar gelse bırakmayacağız onlar da aynı şekilde kolay kolay bırakmazlardı diğer türlü de bu gençlere bu kadar parayla yatırım yapacak bütçemiz yoktu :oley:

Yedekte sinan filan duracagina bu çocuğu alsak iyi iş yapmış oluruz.

Gerçek Kaptan NANDO!

Bir pozisyonda çalım atıp topu çekmesi ve vuruşu şahaneydi. Köşeye vursa asıyordu topu biraz daha şut çalışmalı top ayağındayken çok bilinçli hele de böyle bir ortamda ve maçta çok kaliteli oynadı.

O pozisyondaki şut tekniği harikaydı. Top sürme, kıvraklık, oyun görüşü ile birlikte kalite kokuyor resmen.

elimizde avrupa yarı finalisti u 17nin yarısı var.önce onların degerini bilsek?solbek solbek diyonuz..u17 milli takımından 1 solbek bizde ki müthiş bi potansiyel melih.u19milli takımının 2 solbeki de yine bizde.ve bu ikisinden batuhan tekin sol açık oynuyo, 3 golü var u21de.1999lu kıbrıslı ahmet sivri her u 21 maçını tek basına alacak gibi oynuyo,her maçta golü,asisti var.

abdulkadir ömür evet cok yetenekli ama bizde de gelecegin wonderkidi mustafa kapı ve urfalı bozan uymaz var.bozan uymaz dün bjkye gol attı yine.biz elimizdekilere çare bulmalıyız.şu an altyapıda toplamda sayısı 15i-20yi bulan büyük potansiyel var yaşı 16,17,18 olan.mustafa kapı ve bozan hariç üstelik.

Fabrinin zor çıkardığı topta şutu çok iyiydi, Fabri yarım saniye geç kalsa kapadığı köşeden yiyordu. Bundan bağımsız adam top sürerken top ayağına adeta yapışıyor, sırf bu durum yeteneğini, kalitesini gösteriyor.

Hamsiler kimseye yar etmez bu çocuğu öğütür, yazık.

Geri
Üst Alt